BOLONJA ODJEKUJE OD GROBARA! Navijači Partizana prave ŠOU na centralnom Trgu! Od OVE PESME ori se cela Italija! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.03.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana igraju od 20.30 časova protiv Virtusa meč 27. kola Evrolige, a navijači crno-belih već prave "šou" po Bolonji.

BOLONJA ODJEKUJE OD GROBARA! Navijači Partizana prave ŠOU na centralnom Trgu! Od OVE PESME ori se cela Italija! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Izabranici Željka Obradovića u ovaj meč ulaze kao šestoplasirani na tabeli najelitnijeg evropskog takmičenja i imaju velike šanse da trku završe u Top 8.

Budući na sjajne rezultate poslednjih meseci, Partizan će u Sagafredo areni imati podršku ogromnog broja Grobara, koji pohrlio u Bolonju.

Nema sumnje, biće ovo pravi spektakl u gradu košarke u Italiji. Duel dva bivša šampiona Evrope, u kojima je igrao proslavljeni jugoslovenski reprezentativac i predsednik KSS-a Predrag Danilović, biće specijalan gost na ovom meču.

Spektakl u Bolonji bio je povod da veliki broj navijača "parnog valjka" krene na meč. Većina njih se snalazila kako je mogla za ulaznice, a prema procenama očekuje se više od 1.500 Grobara u Sagafredo areni!

Impresivna cifra za evroligaška gostovanja, tako da će Obradovićevi puleni maltene biti kao "kod kuće".

Navijači Partizana su se već "udomili" u raznim kafićima na centralnom trgu u Bolonji, gde uživaju u lepom danu.

Kada su gradski svirači krenuli da sviraju legendarnu pesmu "Ciao bella", Grobari su počeli da gromoglasno pevaju "svoju" verziju ove numere, te je Bolonja odjekivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading