Dejan Radonjić PONOVO u Beogradu!

Autor:

Sport

07.03.2023

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak se posle otkaza u Panatinaikosu vratio u prestonicu.

Dejan Radonjić PONOVO u Beogradu!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Iza Dejana Radonjića su veoma burni dani.

Crnogorski stručnjak imao je katastrofalnu sezonu sa grčkim Panatinaikosom, pa je prekinuo saradnju sa ovim velikanom, a nedugo posle dobijenog otkaza ponovo je viđen u Beogradu.

Radonjić se vratio u srpsku prestonicu i našao se na tribinama na meču AdmiralBet ABA lige u kom je Mega savladala ekipu Mornara rezultatom 89:78.

Nekadašnji trener Zvezde mogao je da uživa u fenomenalnoj partiji košarkaša Mege, a da li se u Beograd vratio turistički ili će pak razmišljati o nekom novom angažmanu, ostaje da se vidi u danima koji su pred nama.

Što se meča u Beogradu tiče Mega je pobedila Mornar na krilima Nikole Đurišića koji je imao učinak od 20 poena, 7 skokova i 4 asistencije, ali i Luke Cerovine koji ga je pratio sa 19 poena i 4 skoka. U timu Mornara istakli su se Kori Vebster sa 17 poena i 3 asistencije, Antonio Vranković koji je ubacio 14 poena i dodao 9 skokova, kao i Gregor Glas sa 12 poena. U sledećem kolu Mega dočekuje MZT, a Mornar Borac iz Čačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading