EVROLIGA PRIZNALA: Partizanov tandem seje STRAH I TREPET!

Autor:

Sport

21.02.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši crno-belih briljirali u februaru.

EVROLIGA PRIZNALA: Partizanov tandem seje STRAH I TREPET!

Foto: Starsport

Starsport

Košarkaši Partizana Kevin Panter i Dante Egzum nalaze se na listi kandidata Evrolige za nagradu najkorisnijeg igrača u mesecu februaru. Crno-beli su u tom periodu upisali tri pobede u elitnom takmičenju, savladani su Asvel, Žalgiris i Bajern.
 

 

 

Kevin Panter je u tri pobede Partizana prosečno beležio 18,3 poena po meču uz 55 odsto šuta za tri, nije promašivao slobodna bacanja, a za dva je šutirao 61 odsto. Briljirao je u pobedama nad Asvelom, Žalgirisom i Bajernom.

Isti je slučaj i sa Eksumom. On je beležio 11,7 poena po meču, šut za dva mu je bio 75 odsto, a obično je pakovao poene kada je to bilo najbitnije crno belima. Zanimljivo je da je jedini prethodni Partizanov MVP meseca bio baš iz Australije odakle je i Eksum. U pitanju je Aleks Marić koji je bio najbolji u jednom mesecu legendarne sezone 2009/10.

Na listi kandidata su i Saša Vezenkov iz Olimpijakosa, Rokas Jokubaitis iz Barselone, Mario Hezonja iz Reala i Bili Beron iz Armanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading