SIJA POSLE VELIKE POBEDE: "Meni lično najdraža pobeda na klupi!"

Autor:

Sport

03.01.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne reči Nenada Stefanovića posle velike pobede u Baru.

SIJA POSLE VELIKE POBEDE: "Meni lično najdraža pobeda na klupi!"

Foto: Starsport

Košarkaši FMP-a savladali su Mornar sa 113:102 u meču 13. kola Admiralbet ABA lige, u jednom od najzanimljivijih mečeva ovog kola.

Posle meča se oglasio i Nenad Stefanović, trener beogradske ekipe, koji je bio vrlo ponosan na svoje igrače posle velike pobede, ali je pre svega čestitao svojim košarkašima.

Čestitam Mornaru na dobroj igri, ne govorim inače te ustaljene fraze, ali mislim da su u nekoj skraćenoj rotaciji i situaciji u kojoj su odigrali veoma dobru utakmicu. Želim im sreću u nastavku prvenstva i ubeđen sam da neće imati problema oko opstanka u ligi - rekao je Stefanović posle meča.

Stefanović je rekao da je ovo možda i najveća pobeda njegovih igrača od kada je on na klupi.

- Što se nas tiče, ja ne znam kome bih pre iskreno čestitao. Nama su dva igrača u Baru primili infuziju. Jedan je ostao u hotelu, drugi je Stepanović koji je ne znam ni ja kako odigrao 15 minuta i dao bitan doprinos. Valinskas je pošao sa nama, ali nije mogao da igra, dvojica su ostala u Beogradu. Od srca im čestitam, meni lično možda i najdraža pobeda od kada sam u FMP-u. Ostvarili smo je na teškom terenu gde pet godina nismo pobedili, a druga stvar je što smo je ostvarili u ovoj situaciji, a treće jer je ostvarena protiv veoma dobrog trenera kog izuzetno poštujem - rekao je trener  beogradskog tima.

Foto: Cedevita Olimpija/Tine Ruzic

Nenad Stefanović, trener FMP-a

Za kraj, dodao je i da se nada da će njegova ekipa uspeti da se oporavi do sledećeg meča, koji je na programu već u nedelju.

-Nemam mnogo o samoj utakmici, baš smo želeli, imali smo veliko srce i svi su dali veliki doprinos. Ne volimo mnogo da reklamiramo, ali ima i nekih igrača 2004. godište koji su skupili 17-18 minuta i dali ozbiljan doprinos. Vraćamo se sutra kući, nemamo mnogo vremena. Imamo utakmicu u nedelju od 12, nadam se da ćemo se oporaviti i spremni dočekati ovu utakmicu - poručio je Stefanović.

Posle 13. kola, FMP se nalazi na trećem mestu na tabeli, sa skorom od deset pobeda i tri poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading