BORBA ZA GOLI ŽIVOT: Partizan MORA da pobedi DVOSTRUKOG šampiona Evrope!

Autor: MARIJA STEFANOVIĆ

Sport

16.12.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turci stižu u Beograd.

BORBA ZA GOLI ŽIVOT: Partizan MORA da pobedi DVOSTRUKOG šampiona Evrope!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana igraju večeras (20.30, Sport klub 1) za goli život.

Naime, eventualna pobeda crno-belih u 14. kolu Evrolige protiv Efesa, dvostrukog uzastopnog šampiona, povratila bi poljuljano samopouzdanje izabranika Željka Obradovića i vratila bi ih na pobednički put nakon zabeleženih sedam poraza na osam utakmica.

PRAVI TRENUTAK

Bivši as Partizana Nenad Krstić, koji je tokom karijere nosio i dres kluba iz Istanbula, poručio je u razgovoru za Republiku da bi crno-belima meč sa šampionom Evrope mogao da bude prekretnica u sezoni.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Krstić

- Partizan na poslednjim mečevima nije imao sreće. Gubili su utakmice u samoj završnici i na jednu loptu. Na derbiju su primili trojku u poslednjoj sekundi, vreme je da im se vrati za sve te baksuze i da se prekine negativni niz. Možda neki misle da meč s Efesom dolazi u pogrešnom trenutku, ali ja se ne bi složio s tim. Sada je pravi trenutak jer može da bude neka prekretnica u igri srpskog tima i da ih vrati na pravi put - objasnio je Krstić.

TEMPIRA FORMU

Bez obzira na slabe rezultate koje crno-beli postižu u poslednje vreme, legendarni Krle je istakao da veruje u rad trenera Željka Obradovića.

- Svakom moraju da se dese padovi u igri, zato je bolje da se to desi sad nego u drugom delu sezone. Željko je iskusan trener i zna da tempira formu, tako da se ne brinem. Verujem da će sve biti dobro. Na kraju, mora i njih da krene jednom - zaključio je bivši reprezentativac Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading