ĐENKA KAO BOAĆI, VELJKO I KOKEZA! Bivši košarkaš Zvezde nastavio NIZ! (FOTO)

Autor: MARIJA STEFANOVIĆ

Sport

12.06.2022

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čarls Dženkins bio zadati pojam u igri "Ko zna, zna", pre njega ista čast ukazana nekadašnjem fudbaleru crveno-belih, bokseru i tadašnjem predsedniku FSS

ĐENKA KAO BOAĆI, VELJKO I KOKEZA! Bivši košarkaš Zvezde nastavio NIZ! (FOTO)

Foto: Starsport

Čarls Dženkins

Kviz "TV Slagalica" već 26 godina okuplja kraj malih ekrana ljubitelje igre, veštine i znanja. Među pitanjima opšteg znanja često se nađu i imena sportista i sportskih radnika koja privuku pažnju javnosti.

Poslednji u nizu sportista koji se našao u kvizu u ponedeljak veče bio je bivši košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins, a pre njega tu čast su dobili nekadašnji fudbaler Zvezde Ričmond Boaći, srpski bokser Veljko Ražnatović i bivši predsednik FSS Slaviša Kokeza.

TAČNI ODGOVORI

Iskusni bek koji je tri puta nosio crveno-beli dres bio je u jednom od pitanja u igri "Ko zna, zna", a delijama nije bilo teško da otkriju o kome se radi.

- Koji je američki košarkaš sa srpskim pasošem među navijačima Crvene zvezde poznat kao Ðenka - glasilo je pitanje u "Slagalici", a ubrzo je stigao tačan odgovor Čarls Dženkins.

Republika

Foto: youtube.com/prinscreen

Pitanje oko Čarlsa Dženkinsa u Slagalici

Pristalice kluba sa Malog Kalemegdana poslale su odmah snimak emisije Dženkinsu, koji nije mogao da veruje šta gleda.

- Ne bih verovao u ovo da mi nisi rekao, brate - napisao je Dženkins jednom od navijača.

Republika

Foto: Starsport

Čarls Dženkins

Ričmond Boaći je takođe bio oduševljen što se njegovo ime pominjalo u "Slagalici". Napadač Gane koji je dve godine igrao za Zvezdu, od 2018. do 2020, na društvenim mrežama pohvalio se slikom iz ovog kviza i poručio da je Srbija njegova druga zemlja.

- Uvek je neverovatno videti jednu od neverovatnih stvari u mojoj drugoj zemlji posle Gane, a to je Srbija... Svi ti navijači Crvene zvezde, Srbi... Mislim da je vreme da dobijem srpski pasoš, šta vi mislite - pitao je Boaći.

Republika

Foto: youtube.com/prinscreen

Prvih pet slova - Boaći

SITNE GREŠKE

S druge strane, urednicima kviza potkrale su se i neke greške. Tako je srpski bokser Veljko Ražnatović proglašen najpoznatijim MMA borcem.

Republika

Foto: youtube.com/prinscreen

Veljko Ražnatović označen kao MMA borac

Kod bivšeg predsednika Fudbalskog Saveza Srbije pitanje je glasilo: "U kom sportu se proslavio Slaviša Kokeza", a odgovor je glasio: "Fudbal", mada on nije imao bogatu igračku karijeru, već se istakao tek kao funkcioner, što je i njemu zapalo za oko.

- Nasmejao sam se, kao što ste i vi, verovatno. Pitanje je zaista bilo pogrešno postavljeno. Trebalo je, možda, da bude - znate li ko je predsednik FSS? Ali ako niste spremni da i takve stvari prihvatite, onda ne bi trebalo da se bavite ovakvim, javnim poslom - objasnio je Kokeza.

Republika

Foto: youtube.com/prinscreen

Pitanje oko Slaviše Kokeze

Navijačka mržnja i ljubav u igri "Skočko"

Kviz "Slagalicu" obeležili su i navijači, iskazujući svoje opredeljenje u igri "Skočko".

Tako se jedan navijač Partizana deklasirao izabravši na početku igre kombinaciju zvezda, zvezda, karo, karo.

Republika

Foto: youtube.com/prinscreen

Izbor navijača Partizana

Pristalica Zvezde popularnu igru otvorio je sa: "Zvezda, Zvezda, u srcu, u srcu."

Republika

Foto: youtube.com/prinscreen

Izbor navijača Crvene zvezde

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading