ŠUMADIJA DO VISKONSINA: Srbenda Jokić zaigrao kolo u Milvokiju! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.01.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera deklasirali su šampiona na njegovom terenu, a na poluvrmenu ovog susreta viđena je, za američke prilike nesvakidašnja scena.

ŠUMADIJA DO VISKONSINA: Srbenda Jokić zaigrao kolo u Milvokiju! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Naime, između druge i treće deonice igre na parket dvorane u Milvokiju izašli su članovi KUD-a Šumadija koji su izveli nekoliko igara sa našeg podneblja čime su, slobodno se može reći, oduševili američke ljubitelje košarke.

 

 

Istovremeno treba naglasiti da je ovom susretu prisustvovao veliki broj Srba koji su zdušno bodrlili našeg reprezentativca i najboljeg košarkaša NBA lige, a Nikola Jokić se po okončanju susreta družio sa njima.

 

 

Nakon trijumfa nad šampionom, a pod utiskom viđenog na poluvremenu meča, vidno zadovoljni Nikola Jokić je izjavio:

- To mi mnogo znači, Srbi su Srbi i uvek su ovde bili dobri prema meni, volim da igram pred srpskim navijačima, to je velika čast i veliko zadovoljstvo za mene. Video sam zastave, čuo svoj jezik, navijanje na srpskom, to je uvek lepo - rekao je Jokić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading