RONALDO GA IZVADIO IZ GAĆA I STAVIO U USTA! Svet zgrožen scenom iz Katara (VIDEO)

Autor:

Sport

25.11.2022

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odvratan potez Portugalca.

RONALDO GA IZVADIO IZ GAĆA I STAVIO U USTA! Svet zgrožen scenom iz Katara (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Fudbalska reprezentacija Portugala posle dosta muka uspela je da savlada Ganu na otvaranju Svetskog prvenstva (3:2).

Portugalci su otpor neugodnih afrikanaca slomili u drugom poluvremenu pošto je prvi deo završen 0:0. Prvi gol na meču postigao je Kristijano Ronaldo u 65. minutu sa bele tačke posle penala koji je sam i iznudio.

Uspela je Gana da se vrati osam minuta kasnije. Kudus je asistirao Andreu Ajuu, koji je iskoristio grešku Danila Pereire i izjednačio na 1:1. Portugal u razmaku od samo dva minuta postiže dva pogotka i činilo se rešava pitanje pobednika. Oba puta asistent je bio Bruno Fernandeš, a strelci su bili Žoao Feliks i Rafael Leao. Gana se nije predavala, pa je preko rezerviste i fudbalera Crvene zvezde Osmana Bukarija smanjila na 3:2 u 89. minutu.

Afrička selekcija je u poslednjim trenucima meča mogla i do boda. Injaki Vilijams je vešto ukrao loptu od neporeznog golmana Dioga Koste, ali se potom u odsudnom trenutku okliznuo i propustio šansu da donese bod svom timu.

Kristijano Ronaldo ponovo je bio centralna figura , ali je u prvi plan uspeo da dođe i zbog jedne nesvakidašnje situacije na koju bi ponosan mogao da bude legendarni nemački stručnjak Joakim Lev. Ronaldo je tokom utakmice iskorstio priliku da potraži izvesni stimulans unutar svog šortsa, izvadi ga napolje i stavi u usta! Kao što je Lev nekada znao da stavi ruke u donji veš, a zatim približi licu.

Na ovaj način još jednom je Ronaldo zgrozio planetu i, šta god bilo ono što je ubacio u usta i počeo da žvaće, zaista je izgledalo odvratno u datom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading