UDARNA VEST: Šaćiri i Džaka ponovo napadaju Srbiju!

Autor:

Sport

09.11.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarci "prelomilI", da li će Srbija uspeti da im se osveti za eliminaciju u Rusiji?

UDARNA VEST: Šaćiri i Džaka ponovo napadaju Srbiju!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativci Švajcarske Granit Džaka i Džerdan Šaćiri

Murat Jakin, selektor Švajcarske, saopštio je spisak od 26 imena koji će nastupiti na Svetskom prvenstvu, a na njemu se nalazi i golman Jan Zomer, bez obzira što nije branio za Borusiju Mehengladbah prethodnih nedelja.

"Časovničare" će u Kataru predvoditi ozloglašeni tandem u našoj zemji Granit Džaka/Džerdan Šaćiri, dok bi za golove trebalo da se pobrinu Haris Seferović i Bril Embolo.

 

 

Konačan spisak reprezentacije Švajcarske za Mundijal

GOLMANI

Jan Zomer (Borusija M), Jonas Omlan (Monpelje), Gregor Kobel, Filip Ken

ODBRANA

Silvan Vidmer (Majnc), Fabijan Šer (Njukasl), Manuel Akandži (Mančester Siti), Niko Elvedi (Borusija M.), Eraj Džomert (Valensija), Rikardo Rodrigez (Torino), Edmilson Fernandez (Majnc)

VEZNI RED

Granit Džaka(Arsenal), Remo Frojler (Notingem F.), Denis Zakarija (Čelsi), Đibril Sou (Ajntraht F.), Renato Stefen (Lugano), Fabijan Frej(Bazel) , Mikel Ebišer (Bolonja), Džerdan Šaćiri (Čikago), Ardon Jašari (Lucern)

NAPADAČI

Haris Seferović (Galatasaraj), Bril Embolo (Monako), Ruben Vargas (Augsburg), Noa Okafor (Salcburg), Kristijan Fasnaht (Jang Bojs), Fabijan Rider (Jang Bojs)

Podsetimo da je meč Srbija - Švajcarska, koji može biti ključan za plasman u nokaut fazu SP, zakazan za 2. decembar, a Dragan Stojković Piksi će svoj izbor saopštiti u ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading