BIRAMO NAJBOLJU CICU SP U KATARU: Sofija predvodi srpske lepotice, a tu su i VRELE Brazilke i supruga ozloglašenog Albanca! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Autor:

Sport

03.11.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će se plasirati u osminu finala?

BIRAMO NAJBOLJU CICU SP U KATARU: Sofija predvodi srpske lepotice, a tu su i VRELE Brazilke i supruga ozloglašenog Albanca! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Foto: Instagram/ Natalia Rodrigez Beloliti, Leonita Džaka, Sofija Milošević

Najlepše cice grupe G

Zahuktava se takmičenje u organizaciji portala Republika.rs. Pošto ste imali prilike da se upoznate sa učesnicama iz grupa ABC, D, E i F došlo je vreme i za grupu G u kojoj se nalazi i Srbija.

Baš kao i u prve dve grupe ovog prvenstva, imaćete pred sobom četiri najlepše devojke, čiji partneri imaju velike šanse da se u novembru nađu na Mundijalu, koji se održava u Kataru.

U ovoj grupi se pored Srbije nalaze i Brazil, Švajcarska i Kamerun, a kao što nismo imali predstavnice Katara, Irana i Saudijske Arabije, tako se ni devojke iz Kameruna neće naći u izboru, već ćete imati priliku da vidite dve Brazilke.

Ipak, maksimalno jedna od njih dve može da izbori prolaz u osminu finala, gde će se ova grupa ukrstiti sa devojkama iz grupe H koju ćemo tek predstaviti, a u kojoj se nalaze Portugal, Gana, Urugvaj i Južna Koreja.

Uz Brazilke, imaćete priliku da upoznate predstavnice Srbje i Švajcarske. U konkurenciji su:

Sofija Milošević (Srbija) - Luka Jović

Leonita Džaka (Švajcarska) - Granit Džaka

Natalija Rodrigez Beloli (Brazil) - Rafinja

Karol Kabrino (Brazil) - Markinjos

U sledećoj foto galeriji slede po dve slike svake devojke, a zatim ide anketa na kojoj možete glasati za svoju favortikinju.

 

Dve koje Vi izaberete će proći dalje, gde će suprotstaviti devojkama iz grupe H, gde se nalaze Portugal, Gana, Urugvaj i Južna Koreja.

Anketa za grupu G je zvanično otvorena i trajaće naredna 24 sata da biste potom mogli da glasate za devojke iz poslednje grupe H a zatim se prelazi u fazu eliminacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading