BIRAMO NAJBOLJU CICU SP U KATARU: Posle grupe B, stižu ATRAKTIVNE devojke iz grupe C! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Autor:

Sport

30.10.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje za najbolju cicu Svetskog prvenstva stiže do grupe C.

BIRAMO NAJBOLJU CICU SP U KATARU: Posle grupe B, stižu ATRAKTIVNE devojke iz grupe C! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Foto: Instagram/printscreen

Devojke iz grupe C

Polako se zahuktava takmičenje u organizaciji portala Republika.rs. Nakon što su u prethodna dva dana predstavljene učesnice iz grupa A i B, danas smo stigli do grupe C, u kojoj se nalaze selekcije Argentine, Poljske, Meksika i Saudijske Arabije.

Baš kao i u prve dve grupe ovog prvenstva, imaćete pred sobom četiri najlepše devojke, čiji partneri imaju velike šanse da se u novembru nađu na Mundijalu, koji se održava u Kataru.

Kao i u slučaju Katara i Irana, zbog strogih zakona koji vladalju u toj državi, danas neće biti predstavnica iz Saudijske Arabije.

Umesto toga, Argentina će dobiti dve predstavnice, ali maksimalno jedna od njih dve može da izbori prolaz u osminu finala, gde će se ova grupa ukrstiti sa devojkama iz grupe D.

Uz Argentinke, imaćete priliku da upoznate predstavnice Meksika i Poljske. U konkurenciji su:

Antonela Rokuzo (Argentina) - Leo Mesi

Agustina Gandolfo (Argentina) - Lautaro Martinez

Ana Levandovska (Poljska) - Robert Levandovski

Sara Kohan (Meksiko) - Havijer Ernandez

U sledećoj foto galeriji slede po dve slike svake devojke, a zatim ide anketa na kojoj možete glasati za svoju favortikinju.

Dve koje Vi izaberete će proći dalje, gde će suprotstaviti devojkama iz grupe D, gde se nalaze Francuska, Danska, Australija i Tunis.

Anketa za grupu B je zvanično zatvorena, a za najbolju cicu iz grupe C možete glasati u naredna 24 časa. Nakon toga se takmičenje nastavlja sa devojkama iz grupe D, i tako sve do grupe H, kada čemo dobiti sve učesnice osmine finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading