Evo šta su Hrvati i Crnogorci PISALI O SRPSKOM DERBIJU!

Autor:

Sport

24.09.2018

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 158. večitom derbiju Partizan i Zvezda su podelili bodove, i od tada ne prestaje sa nagađanjem dve strane da li je gol Boaćija regularan ili nije. Evo kako su utakmicu u Humskoj videle naše komšije.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

Naslovi u regionu

-  "Dobar derbi u Humskoj i remi Partizana i Zvezde", glasi naslov portala "Sportsport.ba" (oni se nisu previše osvrtali na spornu situaciju kod gola Crvene zvezde).

- "Zvezda se protiv Partizana spasila fantomskim golom" - glasi naslov portala "Index.hr", a sličan naslov ima i "Jutarnji"

- "ZVEZDA SE SPASILA FANTOMSKIM GOLOM" Nakon utakmice demolirana sučeva svlačionica, vratar Partizana potpuno poludio: "Sramim se što sam Srbin" - u jednoj vesti su iz "Jutarnjih" obratili pažnju na sve situacije sa derbija.

- "Partizan bolji, Zvezda do boda neobičnim golom" - naslov je crnogorskih "Vijesti" koji dodaju i da je po njihovom mišljenju gol regularan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading