VELIKO INTERESOVANJE ZA VEČITI DERBI U SUBOTU! S Marakane javljaju: Prvi kontigent karata je RASPRODAT!

Autor: M. M.

Sport

17.04.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda dočekaće Partizan u prvom kolu plej-ofa.

VELIKO INTERESOVANJE ZA VEČITI DERBI U SUBOTU! S Marakane javljaju: Prvi kontigent karata je RASPRODAT!

Foto: instagram.com/thepaddedseat

Fudbaleri Crvene zvezda u subotu, 20. aprila, od 17 časova ugostiće Partizan na Marakani u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. Veliko interesovanje vlada za predstojeći večiti derbi, a iz Ljutice Bogdana 1a slavodobitno objavljuju da je prvi kontigent karata već rasporodat.

- Zahvaljujemo se našoj zvezdaškoj porodici na ogromnom odzivu za naredni susret između večitih rivala, a posebno hvala našim porodicama na istoku, jer je prvi i najveći kontingent karata na toj tribini prodat. Obaveštavamo sve navijače, da će poslednji kontingent karata za istočnu tribinu biti pušten u slobodnu prodaju samo na blagajni stadiona od srede 17. aprila. Apelujemo na sve zvezdaše, koji žele da prisustvuju još jednom spektaklu ove sezone, da obezbede svoje mesto što pre, jer nas očekuje važna utakmica koja može da odredi dalji tok prvenstva - poručuju crveno-beli.

Podsećamo, karte se mogu kupiti po ceni od 700 dinara ONLAJN putem, kao i na blagajni stadiona. Radno vreme blagajne je od 10 do 17 časova. Inače, karte za treći ovosezonski derbi su u prodaji od nedelje, a moći će da se kupe do petka 19. aprila od 10 do 17 časova. Na dan utakmice - 20. aprila, blagajne najvećeg srpskog stadiona radiće od 10 sati pa do početka meča. 

Cene karata su:

Sever – 700 dinara

Istok – 1100 dinara

Zapad – 1300 dinara

Tribina “Siniša Mihajlović“ – 2500 dinara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading