VEČITI DERBI 20. APRILA NA MARAKANI: Evo u koliko sati na teren tog dana izlaze Zvezda i Partizan

Autor:

Sport

11.04.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada nema nikakve dileme.

VEČITI DERBI 20. APRILA NA MARAKANI: Evo u koliko sati na teren tog dana izlaze Zvezda i Partizan

Foto: Starsport

Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana u okviru 31. kola Superlige Srbije, prvog kola plej-ofa, odigraće se u subotu 20. aprila 2024. godine na Marakani od 18 časova. Naime, prema kalendaru takmičenja, prvoplasirani i drugoplasirani posle ligaškog dela sastaće se u prvom kolu doigravanja na terenu lidera na tabeli. Pre četiri dana kada je Zvezda savladala Radnik sa 2:0 i došla do 74 boda postalo je jasno da je Partizan, koji je na 70 bodova, ne može stići bez obzira na to što će crno-beli u 30. kolu uraditi protiv Čukaričkog, odnosno crveno-beli protiv Železnicača. Sada je Zajednica fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije potvrdila i termin predstojećeg 173. večitog derbija.

- Izabranici Vladana Milojevića i Igora Duljaja sastaće se u subotu 20. aprila 2024. godine na našem najvećem stadionu, a meč će početi u 18 časova. Domaćin u ovom duelu, ekipa Crvene zvezde, trenutno zauzima prvo mesto na tabeli sa 74 boda na svom kontu. Gostujući Partizan u ovom trenutku zauzima drugo sa 70 osvojenih bodova - saopštila je Zajednica superligaša.

Podsetimo, to će biti treći ovosezonski duel beogradskih večiti rivala. Partizan je slavio u prvom odigranom u Humskoj 20. decembra sa 2:1, dok je onaj u Ljutice Bogdana završen nerešeno rezultatom 2:2. To znači da će crveno-beli sigurno ući u naredni derbi sa bodovnom prednošu, koja je na kraju najvažnija u borbi za titulu. S druge strane, Partizan ima bolji međusobni skor, ali on u ovo trenutku nije važan i ne znači ništa Duljajevoj četi. Naime, čak i da kojim slučajem ekipe budu izjednačene bodovno posle 37 kola, šampion bi bila Zvezda jer je bila bolje rangirana posle ligaškog dela Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading