MILJENIK DELIJA SPREMAN DA GLEDA ZVEZDU PROTIV ZENITA! Vratio se u Beograd!

Autor:

Sport

23.03.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za kratko vreme je ušao u srca navijača.

MILJENIK DELIJA SPREMAN DA GLEDA ZVEZDU PROTIV ZENITA! Vratio se u Beograd!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol

Crvena zvezda će od 19 časova ugostiti Zenit iz Sankt Peterburga na stadionu "Rajko Mitić", u prijateljskom okršaju srpskog i ruskog šampiona.

Da li tim povodom, ili iz nekog drugog razloga nije poznato, ali se u Beograd vratio miljenik Zvezdaša Ohi Omoidžuanfo

Nigerijsko - norveški fudbaler je nastupao u dresu crveno-belih 2022. godine, a za ne toliko dugo vreme ušao je u srca svih navijača. 

Foto: Instagram/ohikhuaeme_o99

Instagram "stori" Ohija iz centra Beograda

Prisetio se porukom na vremena iz srpske prestonice.

Neretko se oglasi na Instagramu slikom kako podržava bivši tim, ili jede ćevape i ajvar, a večeras je tu i pretpostavljamo da će se naći na tribinama Marakane.

Podsetimo, Ohi je skoro prokomentarisao šta nije funkcionisalo u njegovoj saradnji sa Dejanom Stankovićem.

Kada je mogao da se opusti, Dejan je bio sjajan tip. Duhovit. Nismo mogli mnogo da pričamo, tu je jezička barijera - on ne priča toliko engleski, ja ne pričam srpski ili italijanski. Voleo bih da je neko od nas bolje govorio jezik ovog drugog, jer bismo onda mogli više da razgovaramo, da razumem bolje šta očekuje od mene. Osećao sam da smo često imali problem u komunikaciji - ja bih mislio da želi da nešto uradim na ovaj način, a on je zapravo želeo da uradim na onaj. Nekada nismo bili na istoj talasnoj dužini. Ali veoma ga poštujem. Nisam imao nikakav problem sa njim, osim toga što nije želeo da me stavlja u tim. Na kraju, on je trener, on bira tim i radi ono što misli da je najbolje, jer i on ima pritisak da mora da pobedi na svakom meču.

Podsetimo, utakmica na Marakani počeće sa minutom ćutanja u znak odavanja počasti ubijenima tokom terorističkog napada na Moskvu.

Zenit će imati "vetar u leđa" na večerašnjem susretu, budući da je oko 500 navijača ruskog giganta danas doputovalo u srpsku prestonicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading