PIKSI OBJAVIO KONAČNI SPISAK! Evo KO će predstavljati Srbiju na predstojećim UTAKMICAMA!

Autor:

Sport

11.03.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su "orlovi" u Rusiji.

PIKSI OBJAVIO KONAČNI SPISAK! Evo KO će predstavljati Srbiju na predstojećim UTAKMICAMA!

Foto: Starsport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, saopštio je konačan spisak igrača za prijateljske mečeve protiv Rusije, u Moskvi 21. marta i Kipra, četiri dana kasnije u Larnaki.

Na spisku se nalaze: Vanja Milinković Savić (Torino), Predrag Rajković (Majorka), Đorđe Petrović (Čelsi), Milan Gajić (CSKA), Nikola Milenković (Fiorentina), Erhan Mašović (Bohum), Strahinja Eraković (Zenit), Matija Nastasić (Majorka), Strahinja Pavlović (Salcburg), Aleksa Terzić (Salcburg), Saša Lukić (Fulam), Sergej Milinković Savić (Al Hilal), Saša Zdjelar (CSKA), Srđan Mijailović (Crvena zvezda), Andrija Živković (PAOK), Mijat Gaćinović (AEK), Filip Kostić (Juventus), Dušan Tadić (Fenerbahče), Samed Baždar (Partizan), Lazar Samardžić (Udineze), Dušan Vlahović (Juventus), Luka Jović (Milan), Aleksandar Mitrović (Al Hilal).

Foto: fss.rs

Naši reprezentativci

Kao što je i očekivano, na listi nema nekih imena poput Mileta Svilera, koji je otakazao svoje buduće nastupe za našu zemlju, kao i Nemanje Gudelja, koji je još rovit od povrede. 

Tu su zanimljiva lica poznata domaćem fudbalu poput Zvezdinog Srđana Mijailovića, Saše Zdjelara iz CSKA, ali i Sameda Baždara iz Partizana. Napadač crno-belih se u velikoj meri istakao u kratkom odsustvu Mateusa Saldanje. 

Ovaj odabir je od izuzetne važnosti za nas s obzirom da "orlovima" predstoji učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula. Zbog toga, igrači na listi su poslednja imena koja će naš stručnjak oprobati u nacionalnom sastavu, pre nego što donese sudbonosnu odluku o tome ko putuje u Gelzenkirhen, odnosno Minhen. 

Srbija će, podsetimo, igrati u Grupi C, zajedno sa selekcijom Engleske, te reprezentacijama Danske i Slovenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading