SJAJNA KOREOGRAFIJA DELIJA: Baloni na TRI TRIBINE, odgovorili i grobari!

Autor: M. M.

Sport

09.03.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrena atmosfera na 172. večitom derbiju.

SJAJNA KOREOGRAFIJA DELIJA: Baloni na TRI TRIBINE, odgovorili i grobari!

Foto: FK Crvena zvezda

Ovog vikenda, fudbaleri Crvene zvezde i Partizana su se pripremali za svoj 172. večiti derbi, a navijači crveno-belih su već unapred obeležili početak meča svojim impozantnim gestom. Delije su na severnoj, zapadnoj i istočnoj tribini podigle na hiljade crvenih i belih balona, stvarajući šareni spektakl koji je bio praćen gromoglasnim navijanjem. Ovim gestom, navijači su jasno dali do znanja igračima da žele pobedu u ovom važnom duelu.

Deo stadiona gde su stacionirani navijači domaćeg kluba je u crveno-belim balonima, a na severnoj napisano je "79 godina" u čast rođendana Crvene zvezde koji je bio 4. marta. Ispod na ogradi je stojao natpis "Radost najveća".

Foto: Starsport

Delije

Ova poruka predstavlja snažan simbol tradicije kluba i podseća na dugu istoriju i bogato nasleđe Crvene zvezde. Ovaj gest navijača pokazuje duboko ukorenjenu povezanost sa istorijom kluba i daje dodatni emotivni naboj pred ovaj važan meč.


Atmosfera pred večiti derbi bila je izuzetno uzbudljiva, a navijači su se potrudili da svojim prisustvom i podrškom stvore poseban ambijent na stadionu. Očekivanja su bila visoka, a uzbuđenje je raslo kako je vreme meča sve više približavalo.

Crveno-beli baloni koji su preplavili tribine predstavljali su ne samo simbol boja kluba, već i simbol jedinstva među navijačima. Njihova masovna pojava stvorila je vizuelni spektakl i naglasila snagu i strast navijačke podrške.

S druge strane, grobari su odgovorili sa velikim brojem upaljenih baklji i dimova, što je stvorilo dimnu zavesu i prinudilo sudiju Ilića da prekine meč na kratko.

Foto: Starsport

Grobari

Ova impresivna predigra samo je najava onoga što se očekuje na terenu tokom večitog derbija. Navijači su svojim gestom uspeli da stvore spektakularan uvod u jedan od najvećih fudbalskih derbija, a svi ljubitelji fudbala nestrpljivo iščekuju ishod ovog uzbudljivog duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading