OVO NE SME DA SE PROPUSTI! Sa Marakane stiglo VANREDNO saopštenje uoči Večitog derbija!

Autor:

Sport

06.03.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde na potezu.

OVO NE SME DA SE PROPUSTI! Sa Marakane stiglo VANREDNO saopštenje uoči Večitog derbija!

Foto: Republika

Delije protiv Monaka

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će u četvrtak u prodaju pustiti poslednji kontingent od 1.000 ulaznica za severnu tribinu, za predstojeći 172. Večiti derbi protiv Partizana.

U saopštenju se navodi da će ulaznice za severnu tribinu za utakmicu sezone moći da se kupe sutra od 10 do 18 časova isključivo na blagajnama stadiona "Rajko Mitić".

- Veliko interesovanje vlada za predstojeću utakmicu 24. kola Superlige Srbije, te napominjemo da će u četvrtak u prodaju biti pušten poslednji kontingent ulaznica za severnu tribinu i da naknadne prodaje neće biti. Cena karte za severnu tribinu iznosi 600 dinara - navodi se u saopštenju na sajtu srpskog šampiona. 

Foto: Starsport

Gelor Kanga, Marko Stamenić i Aleksandar Katai

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće u subotu od 17 časova na našem najvećem stadionu utakmicu 24. kola Superlige Srbije.

"Parni valjak" je prvi na tabeli nacionalnog šampionata sa 59 bodova, dok je Crvena zvezda druga i ima jedan poen manje.

U prvom delu sezone, kada je tim Igora Duljaja bio domaćin, crno-beli su slavili rezultatom 2:1. Golove u 171. Večitom derbiju postigli su Bibras Natho (iz penala) u 41. minutu i Mateus Saldanja u 66, dok je strelac za klub s Marakane bio Šerif Endiaje.

Ujedno, napadaču crveno-belih to je bio prvenac od dolaska u Zvezdu, ali se ovog proleća od povratka Vladana Milojevića na klupu crveno-belih propisno "raspucao", pa delije očekuju da će tako biti i u subotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading