ZAR SE OVAKO ODNOSI PREMA OSVAJAČU ZLATNE LOPTE? Kontroverzni jutjuber mu uklizao sa OBE noge u ZGLOB, pa davao savete VENGERU! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.02.2024

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije izgledao naivno, ali je Kaka ostao smiren.

ZAR SE OVAKO ODNOSI PREMA OSVAJAČU ZLATNE LOPTE? Kontroverzni jutjuber mu uklizao sa OBE noge u ZGLOB, pa davao savete VENGERU! (VIDEO)

Foto: Twitter

"ishowspeed" i Kaka

Humanitarna utakmica u Kataru: Kaka i jutjuber "iShowSpeed"

U petak je u Kataru odigrana humanitarna utakmica koja je okupila brojne poznate ličnosti podeljene u timove poznatih jutjubera AboFlaha i Čankza. Na terenu se našao i veliki fudbalski as i osvajač Zlatne lopte, Kaka, koji je učestvovao u ovoj hvale vrednoj akciji koju već treći put organizuje vladar Katara.

Kaka i "iShowSpeed" na terenu
 

 

 

Pored Kake, na utakmici se našao i kontroverzni jutjuber "iShowSpeed", Amerikanac koji je stekao popularnost kroz praćenje Kristijana Ronalda i uglavnom vređanje Lionela Mesija. Ovaj jutjuber je prilično voljen gde god da se pojavi, ali njegovo ponašanje na terenu doprinelo je tome da pratioci promene mišljenje o njemu. Nažalost, "iShowSpeed" je bio u centru negativne pažnje kada je izvršio oštar start nad legendarnim Kakom, klizeći u skočni zglob sa obe noge, nakon čega nije pokazao kajanje već je započeo raspravu sa sudijom zbog dobijenog žutog kartona. Kaka nije pokazao reakciju, već je ostao smiren, ali se činilo kao da je Amerikanac pomalo preterao.

 


Davanje saveta Vengeru

 

Takođe, na društvenim mrežama je osvanuo i video gde pomenuti Jutjuber daje savete Arsenu Vengeru. "Koristi me za taktiku", "Ja sam najbrži čovek na planeti", "Ti si legendarni trener, igraj 4-3-3", bile su neke od njegovih reči. Ovo je pak, naišlo na smeh kod mnogih gledaoca.

Reakcije na ponašanje "iShowSpeed"-a

Ovakvo ponašanje jutjubera izazvalo je negativne reakcije kako među gledaocima, tako i među ljubiteljima fudbala širom sveta. Na društvenim mrežama su se mnogi pitali kako je on završio tu i kada će prestati da preteruje. Ipak, Nemanji Nedoviću je to bilo smešno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading