ŠOKANTNA REAKCIJA! Nemanja Nedović se PODSMEVAO osvajaču ZLATNE LOPTE! (FOTO)

Autor:

Sport

24.02.2024

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva fotografija stiže sa društvenih mreža.

ŠOKANTNA REAKCIJA! Nemanja Nedović se PODSMEVAO osvajaču ZLATNE LOPTE! (FOTO)

Foto: star sport

U petak uveče odigrana je utakmica humanitarnog karaktera u Kataru, koju organizuju brojne poznate ličnosti. Učestvovali su mnogi legendarni fudbaleri, ali je ponovo pažnju ukrao jutjuber i superfan Kristijana Ronalda, Deren Votkins, poznatiji kao Spid.

Jedna od čuvenih scena sa ovog susreta je momenat kada pomenuti momak izuzetno agresivno uklizava nekadašnjem najboljem igraču Evrope i sveta, Kaki. Brazilac je primio loptu, a Spid se toliko zaleteo da je postojala ozbiljna pretnja da bi start mogao prouzrokovati povredu. 

 

 

Ipak, ovaj donekle komični potez nije prošao nezapamćeno kod ovdašnje javnosti. Opšte je poznato da Nemanja Nedović uvek prati fudbal, te da je navijač Milana, tako da je bio u toku sa onime što se desilo sa nekadašnjim predvodnikom njegovog tima. 

Slavni košarkaš nije izdržao, a da se ne nasmeje na Kakin pad, ali i na Spidovu ishitrenu i previše grubu reakciju. Svoj komentar, podelio je na društvenoj mreži "Instagram". 

Republika

Foto: printscreen/x.com

Reakcija Nemanje Nedovića

Incident se srećom završio bez ikakvih posledica, i pored grubosti koju je mladić pokazao. Ovo je bio treći Spidov humanitarni fudbalski meč, i ovo nije prvi put da čini ovako nešto. U svojoj prvoj utakmici je na sličan način naleteo na drugog jutjubera KSI.

Fortunately Kaka was not hurt and played on despite the shocker of a challenge he was subjected to.

Zanimljivo je i to da je Novak imao čudnu interakciju sa pomenutim Votkinsom. Naime, uspeo je najbolji teniser današnjice da ubedi ovog mladog momka na dodeli Zlatne lopte da je igrač Milana, što je Spida ostavilo u velikoj neverici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading