JOKIĆ DOBIO OZBILJAN IZAZOV: Legendarni Ser Aleks FERGUSON KUPIO NAJSKUPLJEG konja na svetu!

Autor: M. M.

Sport

06.02.2024

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Mančester junajteda se baš otvorio.

JOKIĆ DOBIO OZBILJAN IZAZOV: Legendarni Ser Aleks FERGUSON KUPIO NAJSKUPLJEG konja na svetu!

Foto: youtube.com/AgroTV Srbija

Nikola Jokić, jedan od najboljih košarkaša sveta, nedavno je dobio neobičan izazov od legendarnog fudbalskog stratega, Ser Aleksa Fergusona. Naime, Ferguson je postao vlasnik najskupljeg trkačkog konja ikada, prodatog na javnoj aukciji, Koldvela Potera, koji vredi čak 740.000 evra!

Foto: Tanjug/AP

Ferguson

Ovo je potez koji je nesumljivo privukao pažnju javnosti, budući da je Jokić poznat kao veliki ljubitelj konja i konjičkog sporta.


Nekadašnji strateg Mančester junajteda, Ser Aleks Ferguson, već godinama pokazuje strast prema konjičkom sportu. Nakon završetka svoje uspešne karijere u fudbalu, Ferguson se posvetio svojoj "drugoj ljubavi" - konjima i konjskim trkama. Partnerstvo sa Džedom Mejsonom, Džonom Hejlesom i Peterom Doneom u kupovini Koldvela Potera samo je još jedan dokaz koliko mu je ova aktivnost važna.

Nikola Jokić je, pored svoje izuzetne košarkaške karijere, postao globalno poznat i kao pasionirani ljubitelj konja i konjičkog sporta. Ova neobična strast srpskog košarkaša izaziva interesovanje javnosti, a Fergusonov izazov samo je dodatno naglasio njegovu povezanost sa konjima.

Ostaje da vidimo da li će neko novo grlo stići u Jokićevu štalu "Drim Kečer" kao odgovor legendarnom Škotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading