NIKOLA "ZAČARAO" VIZARDSE! Vašington NEMA REŠENJE za Jokićev NAPADAČKI ARSENAL!

Autor:

Sport

22.01.2024

00:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin ponovo pokazuje svoju široku ofanzivnu paletu.

NIKOLA "ZAČARAO" VIZARDSE! Vašington NEMA REŠENJE za Jokićev NAPADAČKI ARSENAL!

Foto: printscreen/twitter.com

Košarkaši Denver Nagetsa trenutno igraju sa Vašington Vizardsima na gostujućem terenu i vode rezultatom 52:62.

Naš Nikola Jokić još ponovo pokazuje zbog čega je trenutno najteži igrač za čuvanje u NBA ligi i na čitavom svetu. Za sada ima čak 26 poena, šest skokova i pet asistencija, a od samog početka, nije davao mira igračima pod košem Vizardsa. 

Prvo je laganim okretom ostavio svog čuvara na leđima i poentiarao pod obručem. 

 

 

Potom je iskoristio dobar pas Džamala Marija sa "kapice" i uneo Daniela Gaforda ispod koša. 

 

 

Inače je u prvoj četvrtini Nikola postigao skoro polovinu poena svoje ekipe, s obzirom da je ubacio 15 od Denverovih 33. Drugi deo igre je počeo na klupi, ali je po ulasku pokazao da je njegovo prisustvo na terenu nezamenjivo.

Nikola je u tranziciji asistirao Džamalu Mariju da bi ovaj isfintirao čuvara i pogodio za tri poena. Zatim je pod obručem pokazao Marvinu Begliju da, iako se nalazi u dobroj formi od dolaska u Vizardse, još uvek nije dorastao defanzivac da čuva dvostrukog MVP igrača. 

 

Gaford i Begli nisu znali šta da rade sa centrom ekipe iz Kolorada. Ispod možete videti primer kada se prvopomenutom zavrtelo u glavi od Nikolinih majstorija ispod koša.

 

 

Za kraj, stiče se utisak da bi Somborac imao i bolju statistiku da Aron Gordon i Koldvel Poup nisu dobijale blokade na sve strane od Beglija i drugih igrača Vizardsa. Inače, trenutno je Nikola najekorisniji igrač u istoriji NBA lige. Sa prosečnim indeksom korisnosti 28, prestigao je Majkla Džordana i zaista, niko mu ne može parirati. 

Denver trenutno sedi na visokom tećem mestu na zapadu, sa 29 pobeda i 14 poraza, a njihov večerašnji protivnik je pretposlednja ekipa istoka i cilja na dobru poziciju u Draft lutriji.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading