KATASTROFA ZA DENVER: Povredio se Nikola Jokić?!

Autor: P. Z.

Sport

16.01.2024

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin bi mogao da propusti jednu od najzančajnijih utakmica u sezoni.

KATASTROFA ZA DENVER: Povredio se Nikola Jokić?!

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa u noći između utorka i srede od 1.30 gostuju Filadelfija Seventisiksersima, a prema poslednjim informacijama, mogli bi da budu veoma oslabljeni.

Naime, Nagetsi su uoči gostovanja u Vels Fargo centru objavili da su pod upitnikom za derbi sa Siksersima svi članovi njihove prve petorke.

Prvi među njima je Nikola Jokić, koji ima problema sa povredom kuka. Ali, probleme imaju i ostali Denverovi starteri: Džamal Marej (upala tibije), Aron Gordon (deformacija desne pete), Majkl Porter Džunior (zapaljenje kolena) i Kentejvijus Koldvel-Poup (istegnuće mišića).

Ipak, mediji u Sjedinjenim Američkim Državama veruju da je u pitanju smicalica Nagetsa, pošto nijedan od pomenutih igrača nije propustio nijedan meč od početka 2024. godine.

Naime, navodi se da u redovima šampiona na ovaj način podbadaju prvu zvezdu Filadelfije Džoela Embida, koji već godinama pod misterioznim okolnostima preskače gostovanje Denveru u Koloradu i duel sa svojim najvećim rivalom Nikolom Jokićem na njegovom terenu.

Podsetimo, Embid je poslednji put Nagetsima na megdan u Denveru izašao sada već davne 2019. godine, dok sa druge strane Jokić redovno igra u Filadelfiji.

Tim povodom, Embid se ove sezone nalazi na udaru da proračunato izbegava apsolutno sva iole teža gostovanja, odnosno da igra samo na onim na kojima može da "nabija" statistiku, pa bi to moglo da mu se obije o glavu kada je u pitanju borba za MVP titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading