SRBIJO, NE MORAŠ DA USTAJEŠ U TRI, NIKOLA JOKIĆ IGRA U PONOĆ! Evo GDE možete pratiti meč Denvera i Vašingtona!

Autor:

Sport

21.01.2024

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle bravure u Bostonu, Jokić i Nagetsi nastavljaju regularni deo sezone.

SRBIJO, NE MORAŠ DA USTAJEŠ U TRI, NIKOLA JOKIĆ IGRA U PONOĆ! Evo GDE možete pratiti meč Denvera i Vašingtona!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa gostuju Vašington Vizardsima u NBA ligi večeras u ponoć. 

Nikola Jokić, Aron Gordon i ostali, imaju priliku da se pobedom nad jednim od najgorih timova ove sezone izjednače na prvoj poziciji sa Minesota Timbervulvsima na tabeli  Zapadne konferencije.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Kao što je rečeno, Vizardsi su jedna od najslabijih ekipa u ligi. Trenutno imaju samo sedam pobeda i čini se da nije Detroit Pistonsa, bili bi apsolutni predmet ismevanja u najjačoj ligi sveta. 

Detroit je jedna od najgorih ekipa u istoriji američkog sporta, a čak su i oni pobedili večerašnjeg protivnika Nagetsa, tako da bi sve sem pobede ekipe iz Kolorada bilo iznenađenje. 

Foto: Tanjug/AP

Meč između Vizardsa i Atlante

Naš Nikola Jokić igra još jednu izvanrednu sezonu. Na prošlom meču je naneo Bostonu prvi  poraz u sezoni na domaćem terenu i tako "Keltima" prekinuo neverovatni niz od 27 pobeda ukoliko računamo minulu sezonu. 

Gorostasni centar iz Sombora u proseku beleži 25.7 poena po utakmicu, čemu dodaje neverovatnih 11.9 skokova i devet asistencija. Sa skoro tripl-dablom po utakmici, ponovo je jedan od glavnih kandidata za MVP priznanje najjače lige sveta. 

Pored Nikole, u sastavu Denvera treba večeras obratiti pažnju na Majkla Portera Džuniora. Američki košarkaš ima izvanrednu sezonu pred sobom, a do sada je uspeo da se kloni povreda, koje su u mnogome sputavale njegovu karijeru, tako da sa svojim istančanim šutom sa distance i dobrim ulazom u reket može biti krucijalna karika u pohodima Nagetsa, zajedno sa udarnim iglama, Džamalom Marijem i Nikolom Jokićem. 

Denver trenutno sedi na visokom tećem mestu na zapadu, sa 29 pobeda i 14 poraza, a njihov večerašnji protivnik je pretposlednja ekipa istoka i cilja na dobru poziciju u Draft lutriji.

Meč je na programu od 12.00 časova, a prenos će biti na kanalu Arena Sport Preminum 1. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading