SVI MI SE MEŠAJU U ŽIVOT I VEZU! Vojaž nikad iskrenije o devojci, pa otkrio kako se nosi sa tračevima! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi muzičar kaže da je vremenom naučio da se ne obazire na priče iz okoline.

SVI MI SE MEŠAJU U ŽIVOT I VEZU! Vojaž nikad iskrenije o devojci, pa otkrio kako se nosi sa tračevima! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž kaže da se mnogi mešaju u njegov odnos sa devojkom Tamarom Kujačić, ali da su naučili da u međuvremenu ne obraćaju pažnju na tračeve i priče sa strane.

Moja devojka je normalna, ne zanima je popularnost, niti razgovaramo o tome. Nedavno smo bili zajedno na putovanju i planiramo samo da uživamo - počeo je za „Informer" mladi muzičar, pa je potom objasnio iz kog razloga ne voli da na sva zvona priča o svom ljubavnom životu

Foto: Instagram.com/voyage.mp3

Tamara i Vojaž

 

Naša veza je postala javna, iako to nisam želeo. Kada se tuđe energije umešaju, može da dođe do mnogih komplikacija. Zbog toga svoj privatni život želim da držim samo za sebe. Mnogi se mešaju, ali se trudimo da kanališemo tu energiju na pravi način. 

Inače, reper i danas povremeno priča o bivšoj devojci Anđeli Ignjatović Breskvici, s kojom je dugo bio u vezi i koju je mnogo voleo.

Foto: instagram.com/printscreen

Tamara i Vojaž

 

Kada bih počeo da komentarišem to, možda ne bih ispao kao neki preveliki muškarac, ne znam ni ja šta se očekuje od mene posle raskida, odnosno kako treba da se ponašam kad pričam o bivšim devojkama. Naravno da je bilo suza, bio sam zaljubljen u Anđelu, to samo čovek bez empatije i bez duše ne bi pustio suzu koja označava nešto što se završilo. Ljudski je pustiti suzu. U tom momentu mi je bilo teško, ne zbog toga jer sam navikao na pritisak javnosti, nego eto, zbog tog raskida koji se desio, zbog tog momenta što ti više nemaš onog koga voliš i to je bio problem, a ne što su ljudi o tome pričali. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading