PREMIJERA FILMA "ŽIVI I ZDRAVI": Crvenim tepihom prošetali glavni akteri, a Tihana Lazović zablistala u OVOM IZDANJU!

Autor:

Zabava

06.02.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je održava premijera filma ,,Živi i zdravi"

PREMIJERA FILMA "ŽIVI I ZDRAVI": Crvenim tepihom prošetali glavni akteri, a Tihana Lazović zablistala u OVOM IZDANJU!

Foto: ST/Dragan Kadić

Večeras se u MTS dvorani održava premijera crnogorskog filma ,,Živi i zdravi Ivana Marinovića, a tom prilikom su se na crvenom tepihu okupile brojne poznate ličnosti, među kojima su i glavni glumci i akteri filmskog dela. 

Tihana Lazović, Goran Bogdan, ali i mnogi drugi našli su se na crvenom tepihu, među kojima se našao i Zoran Kesić.

 

Uloge u ovoj dramskoj komediji na moru igraju - Tihana Lazović, Mirjana Joković, Goran Bogdan, Dragana Dabović, Snježana Sinovčić Šiškov, Momčilo Pićurić, Goran Slavić, Dejan Đonović, Nikola Ristanovski, a specijalna gošća je Tamara Dragičević. Režiju i scenario potpisuje autor Ivan Marinović, publici poznat po debitantskom ostvarenju ''Igla ispod praga'', koji je 2016. godine bio crnogorski kandidat za nagradu Oskar, obišao je više od 50 međunarodnih filmskih festivala.

Foto: youtube.com/Art Vista

Živi i zdravi film

 

Režiser je opisivao atmosferu sa premijere filma sinoć u Crnoj Gori, da je bilo "glasno, burno i emotivno", a dodao je da je veoma zadovoljan prijemom i nada se istoj reakciji 6. februara u Beogradu.

"Za mene je ovaj film bio jedna akumulacija smeha i nervoze. Želeo sam da se ljudi smeju, a ako se ne smeju, dobiće napad panike. Uživao sam u svemu tokom rada na filmu, i na samoj premijeri, bilo je jako dirljivo, emotivno. Prikazali smo film u Herceg Novom, a taj grad je vezan i za moj prethodni film. I ovde sam hteo prikazati tu kombinaciju drame i komedije", približio je Marinović svoj drugi film.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading