RAZLOG ZA ZEBNJU ILI OLAKŠANJE ZA GROBARE: Poznato STANJE Saldanje!

Autor:

Sport

19.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac je najvažniji igrač ekipe Igora Duljaja.

RAZLOG ZA ZEBNJU ILI OLAKŠANJE ZA GROBARE: Poznato STANJE Saldanje!

Foto: Starsport

Partizan ubedljivo pobedio IMT, ali brine povreda Saldanje

Fudbalski klub Partizan odigrao je veoma dobru utakmicu protiv IMT-a, postigavši pet golova i zadržavši lidersku poziciju na tabeli Superlige. Međutim, radost zbog pobede bila je zasenjena povredom najboljeg strelca Mateusa Saldanje. Naime, Brazilac je morao da napusti teren već posle manje od pola sata igre zbog povrede, ustupivši svoje mesto Nemanji Nikoliću.

Brige zbog povrede i ohrabrujuće prognoze

Nakon utakmice, navijači su bili zabrinuti za zdravstveno stanje Saldanje, ali su prognoze lekara bile ohrabrujuće. Ultrazvuk koji je obavljen odmah posle meča nije pokazao veće oštećenje mišića, ali se čeka i rezultat magnetne rezonance kako bi se potvrdilo da nema ozbiljnijih problema. Pošto Brazilac i dalje oseća povremene bolove, izvesno je da će preskočiti predstojeće gostovanje u Surdilici, ali da će nakon toga biti u stanju da pomogne timu.

Republika

Foto: Printscreen/Arena sport TV

Momenat kada se Brazilac povredio

Učinak Saldanje ove sezone


Saldanja je ove sezone pokazao impresivan učinak, postigavši 15 golova i zabeleživši četiri asistencije. Njegova igra bila je od ključnog značaja za uspeh Partizana, te je njegovo zdravstveno stanje od izuzetne važnosti za tim.

Podrška navijača i nadanje u brz oporavak

Navijači Partizana iskazuju svoju podršku Saldanji i nadaju se brzom oporavku kako bi se što pre vratio na teren i nastavio da pruža izuzetne partije. Svi se nadaju da će se Brazilac uskoro oporaviti i ponovo biti ključni igrač u timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading