MITROVE NEVEROVATNE BROJKE! Srbin dao GOL NA 11. MEČU u nizu! SAMO JEDNOM nije pogodio na 29 utakmica!

Autor: M. M.

Sport

18.02.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović blista u dresu Al Hilala.

MITROVE NEVEROVATNE BROJKE! Srbin dao GOL NA 11. MEČU u nizu! SAMO JEDNOM nije pogodio na 29 utakmica!

Foto: Al Hilal

Aleksandar Mitrović je pravi Mitrogol! Srpski napadač nastavlja nemilosrdno da trese mreže pošto je u pobedi svog El Hilala protiv El Raeda u saudijskom šampionatu postigao dva gola - 3:1 (2:0).

Srbin se u strelce upisao u prvom poluvremenu meča na Kingdom areni u Rijadu pred 26.000 navijača. Već u trećem minutu spretno je reagovao u šesnaestercu gostiju i pogodio za 1:0, dok je u 29. minutu bio siguran s penala.

Bila je to El Hilalu prva utakmica u 2024.  u okviru domaćeg šampionata, dok je Aleksandru Mitroviću meč 20. kola bila 11. utakmica zaredom u ligi na kojoj je postigao gol. Srpski internacionalac ih je dao ukupno 19 u elitnom rangu! Na 3:0 povisio je Kulibali u 52, dok je Al Read smašio u šestom minutu sudijske nadoknade.

Na 29 mečeva u svim takmičenjima postigao je čak 28. Pobednička serija njegovog tima traje malo duže pošto je El Hilal slavio na 12 prethodnih mečeva. Prvi su na tabeli sa 56 bodova, sedam više od drugoplasiranog El Nasra. Ali mogu se pohvaliti najboljim strelcem šampionata pošto je Kristijano Ronaldo prvi na listi sa 21 golom, dva više od reprezentativca naše zemlje Aleksandra Mitrovića. On je letos iz Fulama stigao za više od 50.000.000 miliona evra.

Osim Mitrovića, u startnoj postavi El Hilala u duelu s El Raedom našao se i Sergej Milinković-Savić. Igrao je 58 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading