NEMCI BRUJE O PAVLOVIĆU: Nagelsmane, POZOVI GA, ne čekaj! SRBI SU GA VEĆ KONTAKTIRALI! Umešao se i PREDSEDNIK BAJERNA!

Autor: M. M.

Sport

06.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak srpskih korena rođen u Minhenu glavna tema.

NEMCI BRUJE O PAVLOVIĆU: Nagelsmane, POZOVI GA, ne čekaj! SRBI SU GA VEĆ KONTAKTIRALI! Umešao se i PREDSEDNIK BAJERNA!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Bajerna srpskog porekla Aleksandar Pavlović najveće je otkrovenje ove sezone u nemačkom fudbalu.

Sve češće ovaj 19-ogodišnjak rođen u Minhenu dobija priliku u prvom timu. I znalački je koristi. U poslednje vreme bio je strelac dva gola za slavni kluba, a uveliko se polemiše da li je odlučio da li će da igra za zemlju u kojoj igra ili za otadžbinu svojih roditelja.

Tim povodom u ponedeljak je za Republiku govorio i Miki Stević, najuticajniji srpski fudbalski radnik u Nemačkoj. Pavlovićevim statusom da su se bavili i tamošnji mediji, konkretno "Frankfurter Rundsghau".

Selektor Julijan Nagelsman ne bi trebalo da čeka predugo da pozove Pavlovića. Mladi igrač, sin srpskih roditelja, rođen je u Minhenu, ali može da igra i za domovinu svojih roditelja. Prema informacijama Skaj-a, srpski savez već je izrazio interesovanje za Pavlovića. Međutim, prema saznanjima, izgleda da 19-godišnjak više vidi svoju budućnost u dresu Nemačke - piše u tekstu pomenutog portala.

Predsednik Bajerna Herbert Hajner ističe da je Pavlović u dobroj situaciji da zaradi svoj debitantski poziv za nacionalni tim Nemačke, pre svega zbog dobrih partija u dresu Bavaraca.

- Srećan sam što se Aleks Pavlović tako dobro razvio. On dobija svoju šansu i koristi je na najbolji mogući način. Igra odlično, miran je na lopti i ima dobru viziju. Ako ovako nastavi, siguran sam da će dobiti svoju šansu u reprezentaciji. Ali videćemo da li će se to desiti baš pre Evropskog prvenstva - rekao je Hajner za "Skaj."

Pavlović je, inače, na pitanje medija u Nemačkoj da li ga je selektor Nagelsman kontaktirao, uz širok osmeh rekao sledeće:

- Neću ništa da govorim na tu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading