PLJUŠTE POHVALE! Luka Jović glavna tema u ITALIJI! Pioli SPECIJALNO POZDRAVIO VRHUNSKE PARTIJE!

Autor:

Sport

03.02.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač potpuno je preporodio karijeru.

PLJUŠTE POHVALE! Luka Jović glavna tema u ITALIJI! Pioli SPECIJALNO POZDRAVIO VRHUNSKE PARTIJE!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Milana slavili su na nezgodnom gostovanju Frozinoneu rezultatom 3:2 (1:1) u okviru 23. kola Serije A. 

Ponovo je naš Luka Jović bio igrač odluke, te je ovaj put samo minut posle svog ulaska na teren postigao pogodak koji se pokazao kao presudni za rezultat meča. 

Posle utakmice, svoje reči hvale pružio je Stefano Pioli, trener "rosonera". 

- Jović je bio odlučujući faktor. Omogućio nam je da pobedimo u meču kojem smo dobro prišli, ali nam je umalo izmakao. Tim veruje u to što radi. Potrebno je poboljšati još neke određene stvari. Verovali smo i protiv Bolonje… Juventusu ide odlično, ali pokušaćemo da ih stignemo - , poručio je iskusni strateg i nastavio u istom dahu:

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

- Dobro smo koristili krilne igrače, ali morali smo bolje da popunimo prostor. U drugom poluvremenu smo ispravili greške i bolje izgledali sa dva napadača u bolju. Što se odbrane tiče, moraćemo da budemo bolji kako protivnici i utakmice budu sve teži. Nismo bili dovoljno pažljivi kod drugog gola. Jedna situacija nije znak da odbrana loše radi, ali jasno je da treba da napredujemo. Sledeći je Napoli i sada samo o tome razmišljamo -, konstatovao je Pioli.

Foto: Tanjug/AP

Stefano Pioli

Posle pogotka u meču sa Udinezeom, Luka nije uspeo da se upiše u strelce protiv Bolonje. Ipak, jedna utakmica pauze nije ništa za prirodnog golgetera kakav je Jović. Ove sezone nas je podsetio zašto ga je svojevremeno kupio Real Madrid. Za sada ima pet pogodaka na 15 utakmica u Seriji A,  od Nove godine je ušao u nerealnu formu, zbog čega Milan sa svoje treće pozicije u prvenstvu i dalje može da se nada tituli. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading