ROSO-NERI PROMENILI MIŠLJENJE PREMA SRBINU! Poznata SUDBINA Jovića u Milanu!

Autor:

Sport

20.01.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskom reprezentativcu stiže nagrada za golove u poslednjih nekoliko mečeva.

ROSO-NERI PROMENILI MIŠLJENJE PREMA SRBINU! Poznata SUDBINA Jovića u Milanu!

Foto: Profimedia

Luka Jović

Golovima u dresu Ajtrahta iz Frankfurta, Luka Jović se igrački afirmisao u evropskom fudbalu i stigao do reprezentativnog dresa nacionalnog tima. Ipak, odlazak u slavni Real Madrid bio je potpuni promašaj za nekadašnje dete Crvene zvezde, koji je posle odlaska iz "kraljevskog kluba" dugo čekao da povrati poljuljano poverenje.

Pozajmica i povratak u Ajntraht nije se pokazao kao rešenje, pa je usledio odlazak u Fiorentinu. Klub iz Toskane je doveo Jovića na dvogodišnju pozajmicu sa dogovorom da mu plaća polovinu plate iz Madrida, uz opciju da Realu kasnije pripadne 50 odsto od eventualne prodaje. Ipak, ni u Firenci se Srbin nije proslavio, pa je morao da potraži novu sredinu posle samo godinu dana.

Foto: Starsport

trener Milana Stefano Pioli

Usledio je ključan potez i potpis za Milan, na šta su mnogi sumnjčivavo vrteli glavom. Milan plaća Jovića oko 2.600.000 po sezoni bruto, ostatak i dalje dele Real i Fiorentina, a ugovor ističe na kraju sezone. Uprkos skepticima, Jović je na prva tri meča koja je odigrao postizao po gol na svakom, dok je u Kupu Italije njegovim pogocima protiv Kaljarija tim sa San Sira prošao dalje.

Zato su u Milanu već sada promenili mišljenje i prema najnovijim informacijama, koje stižu sa Apenina, roso-neri žele da potpišu novi ugovor sa Lukom Jovićem!

Uskoro će početi pregovori o novoj saradnji, koja bi trajala tri godine, a ceo proces biće pokrenut po završetku prelaznog roka, gde je roso-nerima prioritet dovođenje pojačanja u defanzivnom redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading