LUKA OPET SPASAVA MILAN! Novi gol za Srbina! Jović za manje od 60 sekundi doneo POBEDU roso-nerima! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.02.2024

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Milana savladali su Frozinone rezultatom 3:2 (1:1) u 23. kolu Serije A.

LUKA OPET SPASAVA MILAN! Novi gol za Srbina! Jović za manje od 60 sekundi doneo POBEDU roso-nerima! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Srpski reprezentativac Luka Jović postigao je novi gol za Milan i doneo pobedu roso-nerima na gostovanju Frozinoneu - 2:3 u 81. minutu.

Samo 60 sekundi otkako je sa klupe kročio na teren umesto Kristijana Pulišića, Srbin je iskoristio dodavanje Olivijea Žirua i majstorski zatresao mrežu za potpuni preokret tima sa San Sira. Između dva igrača Frozinonea je šutirao desnom nogom i "probušio" mrežu rivala za svoj šesti gol u sezoni kojim je doveo Milan do pobede.

Foto: www.profimedia.rs

Jović je ponovo bio heroj roso-nera

Bio je to šesti pogodak za Luku koji je u sjajnoj golgeterskoj formi, otkako je stigao u Milan. Prethodno je tresao mreže Atalante, Salernitane, Kaljarija (dva puta) i upravo Frozinonea. 

Snašao se odlično Jović, nakon što je lopta završila između dvojice fudbalera Frozinonea i smestio je loptu iza leđa domaćeg golmana za potpuni preokret u korist izabranika Stefana Piolija.

Prethodno je Milan poveo preko Olivijea Žirua u 17. minutu sjajnim pogotkom, ali je Frozinone izjednačio zahvaljujući preciznom Suleu koji nije pogrešio sa "bele tačke" u 24. minutu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Igrači Milana grle Luku Jovića

U drugom poluvremenu, Maziteli je iskoristio nepažnju odbrane da donese domaćima u 65. minutu i prednost, a Gabija je u 72. minutu vratio stvari na 2:2, posle čega je na scenu stupio Jović.

Milan je trenutno na trećem mestu tabele Serije A, sa pet bodova manje od lidera i gradskog rivala Intera, dok drugoplasirani Juventus beži četiri koraka.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading