SVE SMO VIDELI NA AFRIČKOM KUPU NACIJA, PA I OVO: Pogledajte kako PRETRESAJU NAVIJAČICE! Ispod ŽENSKIH GRUDI NE SME ništa da prođe!

Autor:

Sport

23.01.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozne scene u Obali Slonovače!

SVE SMO VIDELI NA AFRIČKOM KUPU NACIJA, PA I OVO: Pogledajte kako PRETRESAJU NAVIJAČICE! Ispod ŽENSKIH GRUDI NE SME ništa da prođe!

Foto: twitter.com

Skandal! Afrički kup nacija koji se igra u Obali Slonovače, kao i ranijih godina, donosi neverovatne prizore. Kako na terenu, tako van njena...

Naime, na društvenim mrežama se pojavio video koji pokazuje kakvu proceduru prolaze navijačice koje ulaze na stadion. Na snimku se vidi kako ih žene policajci detaljno pretresaju.

Ovo je izazvalo polemiku na društvenim mrežama. Jedni govore da je to u interesu bezbednosti, dok protivnici traže posebne aparate za pretres i bez fizičkog dodirivanja.

 

 

Što se fudbala tiče, u terminu od 21 čas odigrane su dve utakmice treće runde grupe D.

Alžir je na pragu eliminacije pošto je golom Delahija u 37. minutu susreta poražen od Maurijanije i ima samo dva boda nakon tri kola, dok je u meču između Angole i Burkine Faso nominalni domaćin upisao trijumf i kao lider grupe obezbedio nastavak takmičenja (7 bodova). Mabululu je večeras izrastao u heroja nacije nakon što je centrirao je Fredi iz slobodnog udarca, da bi konačnih 2:0 postavio Zini u drugom minutu sudijske nadoknade. Mauritanija ima tri boda, a Burkina Faso je na mestu ispred sa četiri.

Ranije danas Kamerun je sa 3:2 bio bolji od Gambije i došao do četvrtog boda u Grupi C, dok je lider Senegal došao do sedmog nakon što je savladao Gvineju sa 2:0. Gambija je bez bodova, a Gvineja nakon tri kola ima takođe četiri boda kao Kamerun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading