IPAK JE "FALŠINELI"?! SUNOVRAT bivšeg napadača Crvene zvezde!

Autor: M. M.

Sport

18.01.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne igra ni u drugoligašu...

IPAK JE "FALŠINELI"?! SUNOVRAT bivšeg napadača Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Dijego Falćineli, bivši napadač beogradske Crvene zvezde, ne proživljava najbolje trenutke u karijeri.

Iskusni italijanski fudbaler, koji je imao zapaženu ulogu u trenerskom mandatu Dejana Stankovića na Marakani, sada je brani boje tamošnjeg drugoligaša Modene. Zapravo, nema neki uticaj na igru i rezulate devetoplasiranog tima Serije B, pošto od oktobra prošle godine nije postigao nijedan gol. A Modena pretenduje na gornji dom tabele i borbu za najviši rang, u kojem je svojevremeno nastupala bez zapaženijih rezultata.

Zbog toga Dijego sve više vremena provodi na klupi za rezervne igrače, a mediji na Apeninima spekulišu da se bliži rastanak dve strane. Navodno već postoje klubovi koji su zainteresovani za njegove usluge. Za Modenu je odigrao ukupno 17 utakmica, postigao dva gola i dodao tri asistencije.

Dijego Falćineli (32) je nakon selidbe s Marakane nastupao još i za Bolonju, a prethodno i za mnogobrojne klubove u otadžbini. Jedini izlet van Italije imao je u srpskoj prestonici Beogradu nastupajući za Crvenu zvezdu. U crveno-belom dresu najvećeg kluba na našim prostorima je odigrao 37 utakmica, postigao 13 golova i upisao tri asistencije.

Jedina dva trofeja koji je italijanski napadač osvojio u profesionalnoj karijeri bili su srpsko prvenstvo i kup u sezoni 2020/21.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading