NASTAVLJA SE TRENERSKA VRTEŠKA: Igor Matić PREUZEO Novi Pazar!

Autor:

Sport

06.01.2024

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Raške ima novog šefa stručnog štaba.

NASTAVLJA SE TRENERSKA VRTEŠKA: Igor Matić PREUZEO Novi Pazar!

Foto: Starsport

Igor Matić novi je trener FK Novi Pazar! Rastanak plavo-belih i Siniše Dobrašinovića ostavio je fudbalski svet u šoku, a brzo mu je nađena zamena.

Novi Pazar se nalazi na 5. mestu Superlige Srbije sa 29 osvojenih bodova koliko ima i četvoroplasirani Čukarički, tako da nikome nije jasno zašto su menjali trenera.

Slično je bilo i sa Čukaričkim kada je smenjen Igor Matić. Na Banovom brdu je klupu preuzeo Gordan Petrić, dok je doskorašnji trener Čukaričkog Matić nastavio u Novom Pazaru.

Republika

Foto: Starsport

Igor Matić

 

Jedino su Žarko Lazetić i Igor Duljaj treneri koji su od početka szone ostali na klupi svog tima, a prosto je neverovatno da je u najvišem fudbalskom rangu ovoliko smena i rotacija šefova stručnog štaba.

Što se Igora Matića tiče ,reč je o legendi kluba sa Banovog brda, za crno-bele je nastupao od 2012. do 2017. godine i kao kapiten predvodio generaciju momaka koji su postigli najveći uspeh u istoriji, osvojivši Kup Srbije 2015. godine.

Nekadašnji kapiten kluba je od 15. avgusta bio na klupi ekipe i na 16 ligaških duela imao skor 6-4-6, dok je u Evropi upisao osam poraza računajući i kvalifikacije. Matić je klub vodio i do četvrtfinala Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading