SPORTSKI DAN NA TV! Uvertira za 171. Večiti derbi! Zvezda u Subotici JURI pobedu! Grobari će uživati u DUPLOM programu!

Autor:

Sport

16.12.2023

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim fudbalera i košarkaši Partizana izlaze na teren.

SPORTSKI DAN NA TV! Uvertira za 171. Večiti derbi! Zvezda u Subotici JURI pobedu! Grobari će uživati u DUPLOM programu!

Foto: Starsport, Printscreen

Bogat sportski dan očekuje nas u nedelju, naročito se to odnosi na navijače Crvene zvezde i Partizana.

Imaće priliku pristalice najtrofejnijih srpskih klubova da bodre svoje ljubimce u istom danu, pošto oba tima izlaze na borilišta.

Najpre će na teren izabranici Baraka Bahara, koji posle eliminacije iz Evrope, nastavljaju šampionsku trku sa crno-belima, a prva sledeća prepreka je Spartak. Pokušaće tim s Marakane da pobedom u Subotici napravi dobru uvertiru za 171. Večiti derbi, koji je na programu već u sredu 20. decembra na stadionu u Humskoj.

Republika

Foto: Starsport

Džejms Naneli

Samo dva i po sata kasnije, na teren izlazi i četa Igora Duljaja. Pred "parnim valjkom" je nešto lakši posao, jer dočekuje Radnički 1923, pa bi sve osim pobede nad Kragujevčanima predstavljalo prvorazrednu senzaciju.

Dupli program imaće grobari u subotu, jer već u 21 čas aktuelni šampion AdmiralBet ABA lige u okviru derbija 12. kola regionalnog takmičenja dočekuje podgoričku Budućnost.

Crno-beli su već doživeli tri poraza i svaki novi kiks bi mogao skupo da ih košta. Podsetimo, Partizan i Budućnost su trenutno na skoru 8-3.

Sva fudbalske mečeve Zvezde i Partizana prenosiće TV Arena Sport Premium 1, dok je prenos košarkaškog derbija na Arena Sport 2 kanalu. Celokupna dešavanja sa pomenutih utakmica možete da pratite i uživo u našem blogu na portalu "Republika".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading