NIKADA NE BIH BIO TRENER ZVEZDE! PIKSI OŠTAR: Ne mogu da podnesu moju veličinu, to je SUJETA I LJUBOMORA!

Autor: M. M.

Sport

05.12.2023

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije oštro o mrziteljima.

NIKADA NE BIH BIO TRENER ZVEZDE! PIKSI OŠTAR: Ne mogu da podnesu moju veličinu, to je SUJETA I LJUBOMORA!

Foto: Vlada LUKIĆ

Selektor srpskih fudbalera Dragan Stojković Piksi govorio je za Sportski žurnal o brojnih tema, a najviše je pažnje privukao odgovor na pitanje: Da li bi u nekom trenutku postao trener Crvene zvezde?

 

Legenda domaćeg fudbala bio je kategoričan.

- Nikad! Bio sam već jednom, znam kako je. Šta ima da se vraćam. Ovo je moj život. Biću srećan kad odem u penziju. Igrači mogu da mi odaju počast. Majstore, sećaš se ovog, onog - odgovorio je Stojković.

Potom se osvrnuo na kritike, iako su "orlovi" posle Mundijala vezali i Evropsko prvenstvo.

- Imali smo strateški cilj – odlazak na EURO. Da li se nekom svidela igra ili nije, na kraju nas niko ne pita. Za dve i po godine ostvarili tri velika uspeha. Ko god sebi da za pravo da kritikuje, nikakav problem, prihvatam, ali uspesi su zapisani. Verovatno bismo ostvarili i četvrti cilj da ga je bilo. Imam punu satisfakcija kao selektor. Srbija ima pravo da bude ponosna na rezultate A reprezentacije u poslednje dve i po godine, ostvaren je maksimum - rekao je Piksi i dodao:

- Ne znam. Ne mogu da podnesu moju veličinu. To je sujeta, ljubomora, ne znam kako drugačije da objasnim. Nisam jedini, ali izgleda da sam mnogo veliko ime pa ne mogu to da svare, progutaju, iako se ponašam potpuno normalno. Nisam bahat, ni konfliktna ličnost. Takvi ljudi nisu deo mog života, niti će ikada biti. Svačije je pravo da nekog volim  ili ne. Volim svoju ženu, decu, porodicu, prijatelje, ne mogu sve, ali poštujem jer je to moje osnovno vaspitanje. Mene su Desanka i Dobrivoje, otac i majka, tako vaspitavali. Moramo da pokažemo respekt koliko god da je teško. Ako oni to ne razumeju to je njihov problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading