TEŠKO DA ĆE PIKSI OSTATI SELEKTOR: Šokantno predviđanje Dragiše Binića! Ušuškan je, inače bi nešto promenio!

Autor:

Sport

21.11.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bina iznenadio mnoge.

TEŠKO DA ĆE PIKSI OSTATI SELEKTOR: Šokantno predviđanje Dragiše Binića! Ušuškan je, inače bi nešto promenio!

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem izborili su plasman na Evropsko prvenstvo, što je bio povod da Sportklub uradi intervju s legendom ovdašnjeg fudbala Dragišom Binićem.

Značajan uspeh nakon 24 godine posta mnogima je brzo sprao gorak ukus u ustima nakon remija s Bugarskom, kao i generalno slabijih evropskih kvalifikacija u odnosu na prethodni ciklus za odlazak na Mundijal.

- Tačno je to da je napravljen rezultat posle 24 godine. Kako tako, ali je napravljen. Previše je od njega traženo. Možda je previše i očekivano. Da bi on napravio nešto, mora da ima i materijal. U tom radu da pravi nešto, normalno je da ima i grešaka - rekao je legendarni fudbaler Zvezde i potom malo oštrije nastavio:

- Mislim da je od strane novinara i od strane medija uopšte, a ja sam zakačio razne selektore kroz svoju karijeru, ovakvu zaštitu i ovako korektan odnos prema selektoru nije imao niko. Siguran sam u to, poštovanje postoji prema selektoru od strane medija. Možda tu i grešite, ali postoji.

Foto: Tanjug

Piksi

Binić se nije na tome zaustavio.

- Možda tu i grešite. Zašto grešite? Možda ste malim kritikama mogli da ga naterate da nešto promeni. Ovako - ušuškate ga i on ostane takav. Što nije dobro po njega, nije dobro po sve nas. Uz neku malu pomoć, možda bi on neke stvari video ranije, promenio - dodaje Binić.

Piksi je ušao u istoriju domaćeg fudbala jer je i kao i igrač i kao trener bio sa reprezentacijom na evropskim i svetskim prvenstvima.

- To što je imao, imao je. Od toga je pravio reprezentaciju. Neko je nezadovoljan sistemom. Neko smatra da je trebalo drugačije. On je zacrtao taj sistem. Izgurao je kako je izgurao, kvalifikovao se. I onda je normalno da dođe posle ta izjava, da kaže evo ja sam vratio dug svojoj državi - kaže Binić i nastavlja:

- Mislim da je hteo da kaže: kako ćete dalje - da vam nisam u koži. I da će po meni teško ostati da bude selektor. To je moje privatno mišljenje. Ako grešim, tu sam videćemo se, ali to sam pročitao iz cele ove priče - rekao je Binić i dodao da je Evropsko prvenstvo teže od Mundijala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading