MILJENIK ZVEZDAŠA OSTAO BEZ POSLA: Vladan Milojević podneo ostavku! Uzalud je bilo ubeđivanje Kiprana

Autor: M. M.

Sport

03.12.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener crveno-belih ne vidi se Apolonu!

MILJENIK ZVEZDAŠA OSTAO BEZ POSLA: Vladan Milojević podneo ostavku! Uzalud je bilo ubeđivanje Kiprana

Foto: Starsport

Vladan Milojević, bivši trener Crvene zvezde, podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba Apolona iz Limasola, preneli su kiparski mediji.

Navodi se da je miljenik delija ovog popodneva imao sastanak sa predsednikom kluba Nikosom Kirizisom, te da mu je saopštio da sebe ne vidi i dalje u Apolonu.

Prvi čovek kiparskog kluba je imao želju da srpskog stručnjaka ubedi da odustane od ostavke, nagovarao ga, ali je Vladan Milojević ostao čvrst u stavu.

Posle odličnog početka u redovima Apolona, srpski stručnjak je sa poslednjim klubom zapao u veliku rezultatsku krizu. Apolon je vezao četiri poraza bez postignutog gola. Uspeo je Milojevićev tim da prekine niz u duelu sa Etnikosom iz Ahne (2:2) , što je bio još jedan nezadovovoljavajući rezultat.

Milojević je dvogodišnji ugovor sa Apolonom potpisao u avgtustu ove godine. Imao je govoto savršen početak, i činilo se da će klub iz Limasola biti kandidat za titulu. Sve se promenilo u poslednjih nekoliko kola.

Pre Apolona Vladan Milojević je radio u Apoelu iz Nikozije i u poslednjem kolu ostao bez titule. Zajedno sa Vladanom Milojević Apolon će napustiti i njegov saradnik, nekadašnji pomoćnik Dejana Stankovića, Nebojša Milošević.

Milojević je ove zime u zvezdaškim kuloarima i na društvenim mrežama ponovo aktuelizovan kao potencijalno rešenje na mestu trenera, pošto krize u rezultatima Crvene zvezde na čelu sa aktuelnom šefom struke, izraelskim stručnjakom Barakom Baharom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading