STRAŠAN IGRAČ DUŠAN TADIĆ: Srbin dao dva gola za preokret Fenerbahčea!

Autor: M. M.

Sport

26.11.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pao Karagumruk sa 2:1.

STRAŠAN IGRAČ DUŠAN TADIĆ: Srbin dao dva gola za preokret Fenerbahčea!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Fenerbahčea slavili u 13. kolu turske Super Lige protiv Karagumrka nakon preokreta rezultatom 2:1.

Džeko je, kao i obično, poveo saigrače s kapitenskom trakom na ruci, ali je heroj trijumfa bio srpski reprezentativac Dušan Tadić.

Fenerbahče je vršio opsadu gostiju od prvog minuta, ali su gosti prvi poveli u 39. minutu pogotkom Kana Kelsesa.

Na početku drugog poluvremena Dušan Tadić je postigao dva gola za preokret. Najprije je realizovao penal u 48. minutu, a potom je deset minuta kasnije pogodio na asistenciju Sebastiana Šimanskog za konačnih 2:1.

Fener je upisao trijumf vredan nova tri boda i ostanka na prvom mestu tabele turskog šampionata ispred Galatasaraja. Oba tima imaju po 34 boda, dok je treći Bešiktaš sa 25.

Srpski fudbalski mađioničar je upisao 22 meč u dresu turskog velikana, nakon što je letos stigao iz amsterdamskog Ajaksa gde je proveo pet godina. Dušan Tadić je za Fenerbahče dosad postigao osam golova u svim takmičenjima, a dodao je još i četiri asistencije.

Što se tiče liste strelaca turskog prvenstva, bosanskohercegovački napadač Edin Džeko je sa deset pogodaka na drugom mestu, odmah iza lidera Argentinca Maura Ikardija iz gradskog rivala Galatasaraja, koji ima jedan pogodak više.

Fener naredni meč igra u četvrtak protiv Nordsjelanda u Ligi konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading