EVROPSKI VELIKANI ŽELE ZVEZDINOG FUDBALERA! Skauti su već upisali NJEGOVO ime!

Autor:

Sport

16.11.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najuporniji su Austrijanci.

EVROPSKI VELIKANI ŽELE ZVEZDINOG FUDBALERA! Skauti su već upisali NJEGOVO ime!

Foto: Starsport

Omladinska fudbalska reprezentacija je pobedom nad Andorom (1:0), u Bugarskoj, započela kvalifikacioni turnir za plasman na Evropsko prvenstvo.

Izabranici Radovana Krivokapuća su golom Uroša Sremčevića slavili i napravili odličnu uvertiru pred duele protiv domaćina (18. novembra) i Škotske koji je na programu tri dana kasnije.

Upravo će u tim mečevima učesnik Lige šampiona Salcburg imati svoje "lovce na talente", kako bi se njegovi skauti uverili u mogućnosti napadača lučanske Mladosti, ali i mladog prvotimca Crvene zvezde - Koste Nedeljkovića.

Republika

Foto: Starsport

Kosta Nedeljković

Nedeljković je se igrama ustalio u A timu srpskog prvaka kod trenera Baraka Bahara, a kvalitet je potvrdio partijama u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

Podsetimo, za defanzivca šampiona Srbije je se već raspitivalo nekoliko klubova. Odmah posle mečeva protiv Lajpciga, za rođenog Smederevca se raspitivao bundesligaš, ali sada će "njegov brat" iz Austrije (isti vlasnik) ispratiti na delu talentovanog beka.

S druge strane, golovi su postali zaštitni znak stamenog napadača rođenog 2006. godine. Prošle sezone je u Omladinskoj ligi Srbije na 17 utakmica devet puta tresao protivničke mreže, a sada, u Superligi Srbije, tri puta bio precizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading