BAHAR OTVORIO DUŠU U DOMOVINI: Evo ŠTA kaže o ODNOSU Srbije PREMA Izraelu, a ŠTA mu je UEFA ZABRANILA!

Autor:

Sport

15.11.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde raspričao se pred domaćim novinarima.

BAHAR OTVORIO DUŠU U DOMOVINI: Evo ŠTA kaže o ODNOSU Srbije PREMA Izraelu, a ŠTA mu je UEFA ZABRANILA!

Foto: FK Crvena zvezda

Barak Bahar je iskoristio reprezentativnu pauzu da ode u domovinu i poseti porodicu, a tom prilikom dao je intervju za tamošnje medije.

Dotakao se odnosa Srba prema ratu u Izraelu i još mnogo toga.

Ja predstavljam srpski klub i navijače ne zanima šta se dešava u Izraelu. Moram da budem fokusiran na meč, na Ligu šampiona, ali postoje trenuci kada ostavite karijeru po strani i razmislite šta je najvažnije. To sam i uradio - počeo je Bahar svoju ispovest.

Danima je pripremao svoj govor pred meč Lige šampiona protiv Lajpciga u Nemačkoj, a UEFA ga nije prenosila iz političkih razloga.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Barak Bahar

 

- Odlučio sam da pre toga ne dajem intervjue jer nisam mogao da pričam o fudbalu. Čekao sam pravi trenutak da sve ispričam, pošto to nije normalna situacija - rekao je Barak Bahar

Spornu izjavu koju je UEFA zabranila pročitajte ovde.

Bahar je rekao da Srbe ne zanima rat na Bliskom istoku, dodajući da su "neutralni, ali vole Izraelce i podržavaju ih“.

- Objasnili smo im da smo mi ti koji smo dobri u toj priči i da oni (Hamas) hoće da nas ubiju. Objasnio sam im da nije tačno sve što piše u medijima -rekao je Bahar.

Barak Bahar se u Beograd vraća u petak kada će voditi trening Crvene zvezde, a crveno-bele očekuje prvo duel sa Vojvodinom 25. novembra, a tri dana kasnije i meč u Ligi šampiona sa Jang Bojsom, najvažniji u dosadašnjem toku sezone-

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading