PAZARCI SE BAŠ OKOMILI NA DULJAJA: Novi incident! Trener Partizana napustio KONFERENCIJU nakon pokušaja PROVOKACIJE!

Autor:

Sport

06.11.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružne scene.

PAZARCI SE BAŠ OKOMILI NA DULJAJA: Novi incident! Trener Partizana napustio KONFERENCIJU nakon pokušaja PROVOKACIJE!

Foto: Printskrin

Utakmica između Novog Pazara i Partizana u 14. kolu Superlige Srbije donela je mnogo tenzija, ali i minimalnu pobedu gostiju golom Severine, koji je liderima crno-belima doneo +6 u odnosu na Crvenu zvezdu.

Po završetku utakmice nastao je sukob među igračima i članovima stručnog štaba dve ekipe, a na udaru navijača domaćeg tima našao se trener Partizana Igor Duljaj, kome su na najprimitivniji način vređali porodicu. Ali, strasti se nisu smirile ni nakon toga.

Naime, Igor Duljaj je nešto kasnije napustio konferenciju za medije pošto ga je provocirao jedan od novinara iz Novog Pazara. Na snimku koji se širi društvenim mrežama čuje se poslednji deo konverzacije, u kojoj nepoznati novinar govori kako je Partizan "parkirao autobus" u poslednjih 30 minuta utakmice.

Duljaj je na to reagovao u gospodskom maniru.

- Hvala gospodine, mnogo ste korektni sa pitanjem. Živi bili, da ste vi meni živi i zdravi. Sve je u redu - a onda je ustao i krenuo da izlazi - rekao je trener Partizana.

Kako bi smirili situaciju, domaćini su pokušali da opravdaju provokatora i u šali dobacivali: "On je zvezdaš neki".

Inače, Duljaj je bio prilično korektran i objektivan kada je u pitanju bila analiza meča u Raškoj oblasti.

Bili smo mrtvi, počeli smo odlično i postigli smo gol, imali smo šanse, imao je i Pazar. Igračima Pazara čestitam, svaka im čast, to je pokazatelj njihovih dobrih rezultata. Mnogo je teško ući u utakmici kada se igra na život i smrt. Odličan je bio Aca Jovanović na golu, kao i njihov golman, nerešen rezultat bi verovatno bio najpravedniji - rekao je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading