DAJU BOGATSTVO DA GLEDAJU ZVEZDU: Tapkaroši će da se opare zbog Lige šampiona

Autor:

Sport

31.10.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karata u slobodnoj prodaju odavno nema.

DAJU BOGATSTVO DA GLEDAJU ZVEZDU: Tapkaroši će da se opare zbog Lige šampiona

Foto: Tanjug/AP

Crvena zvezda napravila je haos u Švajcarskoj! Izabranici Baraka Bahara gostovaće Jang bojsu tek 28. novembra u okviru petog kola G grupe Lige šampiona, ali već sada vlada veliko interesovanje za taj meč. O tome svedoče i cene ulaznica u preprodaju koje su već sada dostigle astronomske iznose.

Naime, na specijalizovanim sajtovima za legalnu preprodaju ulaznica jako malo ih je u ponudi, a cene su paprene i kreću se od 300 do 850 evra. Ovo je posledica toga što Švajcarci znaju da crveno-beli imaju armiju navijača u toj i okolnim zemljama pa veruju da pre svega delije neće žaliti novac da uđu na stadion. Kako je kapacitet stadiona u Bernu 31.500 mesta, jasno je da će domaćin za goste morati da izdvoji najmanje 1.575 ulaznica, dok bi sve preko toga bila dobra volja. Međutim, te ulaznice neće se nalaziti u slobodnoj prodaji u Srbiji. Jang bojs će ih dostaviti Crvenoj zvezdi, a onda će se naći pod kontrolom grupe Delije Sever i biti vršena interna prodaja.

Foto: Starsport

 

S druge strane, na zvaničnom sajtu Jang bojsa ulaznica nema za meč sa Zvezdom, već samo za utakmice sa Lucernom i Servetom. To je i razumljivo jer su mesta popunjena kroz sezonske karte i pakete ulaznica za domaće navijače. Međutim, neki od njih očigledno su spremni da preprodaju svoje mesto za pozamašnu svotu novca.

Podsetimo, od utakmice Jang bojs - Crvena zvezda očekuje se da bude presudna u borbi za treće mestu u G grupi koje vodi u Ligu Evrope, zbog čega je interesovanje ogromno, a samim tim tapkaroši mogu da zarade, čak i na savremen legalan način.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading