KAZNE SKUPO KOŠTAJU SRPSKOG ŠAMPIONA: Za novac koji je uplaćen discipincima UEFA, mogla su da se dovedu neka zanimljiva fudbalska imena!

Autor:

Sport

17.10.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novac je mogao i bolje da se uloži...

KAZNE SKUPO KOŠTAJU SRPSKOG ŠAMPIONA: Za novac koji je uplaćen discipincima UEFA, mogla su da se dovedu neka zanimljiva fudbalska imena!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda nedavno je po ko zna koji put kažnjena od strane disciplinskih organa UEFA organizacije.

Zbog dešavanja na utakmici druge runde ovosezonske Lige šampiona, crveno-beli će morati da plate ukupno 62.000 evra, dok će na predstojećem susretu u kojem će biti domaćini, čak 10.000 stolica na našem najvećem stadionu morati da bude prazno.

Ovo svakako nije prvi slučaj kažnjavanja zvaničnog osvajača srpske Dupel krune, a letimičan pregled svih sankcija koje je klub sa beogradske Marakane "zaradio", dolazimo do cifre od preko pola milion evra koje je Crvena zvezda uplatila što u kasu UEFA organizacije, što disciplincima Fudbalskog saveza Srbije.

Ako se tome pridoda da je klub na gubitku i delimičnim, ili kompletnim zatvaranjem stadiona, jasno je da su troškovu znatno veći.

Foto: Starsport

Možda je igrački kadar mogao da bude i znatno jači da nije bilo kazni

 

Matematika kao fundamentalna nauka jeste vrlo jednostavna. Kod nje je dva i dva, uvek četiri, a time dolazimo i do zaključka da je Crvena zvezda, umesto plaćanja navedenih kazni, sredstva prosledila u jačanje igračkog kadra, zasigurno bi u svojim redovima mogla da ima barem Saldanju koji u ovom momentu predstavlja jednu od vedeta Večitog rivala.

Ukoliko bi smo posmatrali aktuelnu transfer pijacu, Crvena zvezda je za novac koji je "uložila" u kazne, mogla da izdvoji i za dovođenje Aleksandra Prijovića, repezentativca Senegala Musu Konatea, nekadašnjeg mladog reprezentativca naše zemlje Marka Pavlovskog,...

Svakako, novac koji je dat na kazne, mogao je mnogo pametnije da se uloži kada je reč o jačanju igračkog kadra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading