MLADI SRBI I ITALIJANI PRIREDILI SPEKTAKL: Palo čak devet gola, "orlići" pobedili sa 5:4 lepoticom Mijatovića

Autor:

Sport

11.10.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica za pamćenje.

MLADI SRBI I ITALIJANI PRIREDILI SPEKTAKL: Palo čak devet gola, "orlići" pobedili sa 5:4 lepoticom Mijatovića

Foto: Starsport

Jovan Mijatović protiv Voždovca

Omladinci Srbije, fudbaleri do 19 godina, odigrali su spektakularnu utakmicu sa vršnjacima iz Italije u Gornjem Milanovcu. Prijateljski meč završen je rezultatom 5:4 za "orliće"!

Poveli su gosti sa 1:0, ali je došlo do preokreta od 3:1 u korist Srbije. Italijani su pratili lud tempo utakmiice i za osam minuta stigli do 4:3. A, onda kulminacija spektakla. Reprezentacija Srbije za pet minuta postigla je dva gola i stigla do 5:4, a najlepši trenutak utakmice dogodio se kada je Jovan Mijatović, fudbaler Crvene zvezde sa dvojnom registracijom u Grafičaru, pogodio za pobedu volejom iskosa sa leve strane.

 

 

Na poluvreme se otišlo sa 1:1, a gol za naše postigao je Marko Mladenović nakon što je uspeo da se prikrade na drugoj stativi i da kroz noge gurne loptu protivničkom golmanu. Zvuči neverovatno, ali do 34. minuta nije bilo golova.

U nastavku su brzo pala još dva pogotka za "orliće", u 46. i 57. minutu, koji su potom primili su čak tri pogotka za totalni preokret. Ali, srpski tim je preko Alekseja Vukičevića ponovo došao do egala u 86. minutu, da bi potom usledio šlag na torti i spektakularna završnica golom Jovana Mijatovića u prvom minutu nadoknade.

BONSU VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading