JAVOR HOĆE U EVROPU: Ivanjičani nastavili da skaču na tabeli!

Autor: Tanjug

Sport

07.10.2023

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trijumf ekipe Radovana Ćurčića.

JAVOR HOĆE U EVROPU: Ivanjičani nastavili da skaču na tabeli!

Foto: Starsport

Fudbaleri Javora

Fudbaleri Javora pobedili su kod kuće pančevački Železničar rezultatom 2:1 u meču 11. kola Superlige Srbije.

Domaći su poveli u 31. minutu, posle grube greške odbrane Pančevaca. Žunior Lue je oteo loptu rivalu i uposlio Todora Petrovića koji je sa sedam metara lako pogodio mrežu Železničara.

Gosti su do izjednačenja došli u 56. minutu, Lazar Romanić je iskosa sa leve strane centrirao, Evgen Pavlov je propustio loptu, što je zbunilo golmana Manojlovića, pa je ona odsela u mreži.

Odmah je Radovan Ćurčić napravio izmenu, na teren poslao Stefana Miloševića, koji je posle samo jednog minuta na terenu pogodio i posle velike greške golmana Železničara Lukića postavio konačan rezultat u 58. minutu.

Ivanjičani su pobedom skočili na sedmo mesto sa 14 bodova, dok je Železničar ostao prikovan za dno tabele sa samo četiri osvojena boda. Javor će u narednom kolu, posle reprezentativne pauze, u goste šestostrukom uzastopnom šampionu Crvenoj zvezdi, dok će Železničar ugostiti IMT.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading