POSLE PRVENCA U CRNO-BELOM DRESU! Partizanov junak OTKRIO šta je prvo PROBAO u Beogradu!

Autor:

Sport

02.10.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli izbili na čelo superligaške tabele.

POSLE PRVENCA U CRNO-BELOM DRESU! Partizanov junak OTKRIO šta je prvo PROBAO u Beogradu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana zaseli su na čelo tabele Superlige, posle pobede nad Napretkom u Kruševcu (2:0).

Golom Alda Kalulua početkom drugog poluvremena, a potom i autogolom Stefana Jovanovića u finišu meča, crno-beli su uspešno završili još jednu fudbalsku misiju na terenu tradicionalno neugodnog protivnika.

Uz utakmicu manje, "parni valjak" je zaseo na čelnu poziciju prvenstvene tabele s osvojena 22 boda, što je posebno obradovalo strelca vodećeg pogotka, kome je to bio prvenac u dresu novog lidera.

- Zaista sam presrećan zbog gola, a ujedno se i zahvaljujem Beliću na dobroj asistenciji. Ovo je, na neki način, nastavak moje igre iz prošlog meča. U sve sam boljoj formi, a nije bilo lako igrati bez priprema. Ali, ovo je dokaz da se uz želju i mnogo rada može doći do uspeha! - rekao je Aldo Kalulu za klupski sajt.

Republika

Foto: Starsport

Aldo Kalulu

Partizan je odneo tri boda, ali ste u prvih petnaest minuta imali mnogo propuštenih šansi?

- Istina, ali moram reći da je protivnički golman zaista bio sjajan. Ni teren nije bio sjajan, što nije izgovor, ali sve u svemu - još jedna pobeda je tu! Zaista smo bili fokusirani i završili smo utakmicu bez primljenog gola. Ali, ono što je najvažnije jeste da svaki meč privodimo kraju, kako ovaj tako i prethodni,  mirno i bez panike.

Nije propustio priliku da se zahvali grobarima:

- Hvala na fantastičnoj energiji navijačima koji su nam mnogo pomogli i nosili nas do pobede tokom cele utakmice! Nadam se da ćemo ih uskoro videti kod kuće. Potrebni su nam! Ali, hvala mom timu bez koga ne bih ni ja došao do gola, a onda i do nova tri boda!

Kalulu u Beogradu ima podršku svoje porodice?

- Da moja supruga je ovde sa mnom. Volimo grad, dosta toga smo upoznali. Imate divna mesta i sjajne restorane. I moram vam reći da smo probali ćevape.

Dobio si i poziv za nacionalnu selekciju?

- Da, ponosan sam na to. I zahvaljujem se mojim saigračima iz reprezentacije čijim zajedničkim doprinosom sam i ponovo pozvan - istakao je Aldo Kalulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading