HRVATI ĆE SE IZVUĆI ZA UBISTVO U ATINI: Predsednik UEFA tvrdi da su nevini 99,9 odsto

Autor:

Sport

17.09.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Dinamo mogao da zna da su neki huligani i kriminalci u dva sata ujutru seli u unajmljeni kombi i krenuli prema Grčkoj, rekao je Aleksander Čeferin.

HRVATI ĆE SE IZVUĆI ZA UBISTVO U ATINI: Predsednik UEFA tvrdi da su nevini 99,9 odsto

Foto: Tanjug

Navijači Dinama iz Zagreba bili su učesnici krvavog pira u kojem je usred Atine ubijen navijač AEK Mihalis Kacuris pred utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona pre mesec dana. Nekolicina njih je zadržana u zatvoru, ali se digla cela hrvatska javnost lobirajući da oni budu pušteni na slobodu jer su nevini!

Da Hrvati nisu krivi za ubistvo sada tvrdi i Slovenac Aleksander Čeferin, predsednik UEFA. Doduše, on nije pričao o pojedincima, već o kolektivnoj odgovornosti Dinama i bed blu bojsa kao grupe navijača.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Uhapšeni bed blu bojsi

- U ovom konkretnom slučaju dogodila se tragedija, ali Dinamo nije ni znao da je ova grupa navijača otputovala u Atinu. To su kriminalci i idioti koji su se organizovali, otišli u Atinu čak dva dana pre utakmice i onda uradili to što su uradili - rekao je Čeferin.

On je dodao da Dinamo neće snositi nikakvu odgovornost.

Foto: TikTok printscreen/Patriot.rs

Krvavi pir u Atini

- Da li bi zaista bilo ispravno kazniti klub i 99,9 odsto nevinih navijača zbog nekoliko idiota koji su sada u zatvoru? Kako je Dinamo mogao da zna da su neki huligani i kriminalci u dva sata ujutru seli u unajmljeni kombi i krenuli prema Grčkoj - dodao je predsednik UEFA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
opasnozeznuta

17.09.2023 15:01

Nisu svi Hrvati krivi ,ali se zna koji su monstrumi krivi,dozivotnu roboju za naciste monstrume