MARAKANA PODRHTAVA: Zvezda dovodi dva BRUTALNA IGRAČA za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

02.09.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za navijače šampiona Srbije.

MARAKANA PODRHTAVA: Zvezda dovodi dva BRUTALNA IGRAČA za Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Monako

Crvena zvezda je saznala svoje rivale u Ligi šampiona, a ambicije kluba su jasno postavljene - napredovati što dalje u ovom prestižnom takmičenju. Pored već dovedenog štopera Nasera Đige, koji je na Marakanu stigao iz Bazela, čelnici kluba planiraju dodatna pojačanja kako bi zaokružili tim za izazove pred njima.

Iako su imena tajna, "Alo" saznaje da se radi na dovođenju dva vrhunska igrača, koji će doprineti ofanzivnoj snazi tima. Jedno od pojačanja će biti klasična "devetka", dok će drugo biti polušpica, poznata kao "osmica". Jasno je da ovim potpisima ambicije kluba rastu, a Crvena zvezda ozbiljno razmišlja o što boljem rezultatu u Ligi šampiona, i pokušaju da obezbedi prezimljavanje u Evropi.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda je već pokazala da može da se takmiči na najvišem nivou, kao što je to dokazala pobedom nad Fjorentinom na početku sezone. Trener Barak Bahar je obavio odličan posao, a dodatnim pojačanjima će imati još veće mogućnosti da se izbore sa najboljim evropskim timovima.

Prvi izazov za Crvenu zvezdu u Ligi šampiona biće duel sa Mančester sitijem u gostima 19. septembra. Osim ove dve ekipe, u grupi G elitnog evropskog takmičenja se nalaze i Red Bul Lajpcig, odnosno Jang Bojs.

Podsetimo, već nekoliko igrača je stiglo u Zvezdu ovog leta, od Pitera Olajinke i Marka Stamenića, koji su dogovoreni još na zimu, do Žan Filipa Krasoa, Edmunda Ada, Miloša Degeneka i  Omrija Glazera, koji su stigli u prethodna dva meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
PLJACKA VEKA A DUG SE BRISE

02.09.2023 19:48

VUCIC I DRUSTVO NA SVERCERSKI NACIN POJACAVAJU MEZIMICU !